Petak, 30.09.2016.

Novo pojačanje Alkara sletjelo na Resnik


Kasno sinoć Alkar je dobio novo pojačanje i to ni manje ni više nego Amerikanca, da budemo precizniji Afroamerikanca, prvog takvog u povijesti…
Vjerovali ili ne, ali i to se dogodilo. Alkar će prvi put u svojoj povijesti u kadru imati američkog igrača, a riječ je o 30-godišnjem razigravaču Brandonu Johnsonu (183 cm) koji već ima iskustava igranja u Europi.
Opširnije...
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Projekt AdriaWealth u Dalmatinskoj zagori


Kako smo već ranije izvijestili, u organizaciji Agencije za razvoj Splitsko-dalmatinske županije – RERA SD, u sklopu programa ADRIAWEALHT INTERNACIONAL MOVIE CONVENTION, gradove Sinj i Vrliku posjetilo je četrdeset predstavnika turističkih djelatnika, agencija i novinara.
Opširnije...
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Gradsko kino Sinj: Sedmorica veličanstvenih, Dom gđice Peregrine za čudnovatu djecu i Snowden

Na programu Gradskog kina Sinj narednih nekoliko dana prikazivat će se tri filma, ‘Sedmorica veličanstvenih’, ‘Dom Gospođice Peregrine za čudnovatu djecu’ i ‘Snowden’.

Još samo večeras, s početkom u 20 sati,  na programu Gradskog kina je akcijski film ‘Sedmorica veličanstvenih’. Radnja filma vrti se oko gradića Rose Creeka, koji se nalazi pod smrtonosnom kontrolom industrijalista Bartholomewa Boguea, pa očajni građani zatraže pomoć sedmorice odmetnika, lovaca na glave, kockara i unajmljenih revolveraša.
Opširnije...
IZVOR: WWW.FERATA.HR