Subota, 30.08.2014.

Nogometni turnir u čast poginulih branitelja BrnazaNa Meljači u Brnazama danas će se igrati 6. memorijalni turnir u čast poginulih branitelja Brnaza. Tim povodom predsjednik MO Brnaze Ivo Vukasović Para i predstavnici NK Brnaze jutros su položili vijenac na spomen ploču poginulim braniteljima na mjesnom groblju svetoga Nikole.
Na turniru će sudjelovati nogometni klubovi Brnaze, OSK, Tekstilac i Čaporice. Prvi susret na rasporedu je u 16 sati između OSK-a i Tekstilca. Drugi susret igrat će Brnaze i Čaporice, a finale je najavljeno za 18 sati.
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Treća HNL: Junaku stiže Omiš, Hrvace u Šibeniku

Drugo kolo Treće HNL-jug Junaku donosi domaći ogled protiv Omiša, a Hrvacama teško gostovanje u Šibeniku kod prvog favorita lige.
Nakon što su u Splitu svladali Hajduk, sinjski Plavi ove će subote protiv Omiša loviti nova tri boda, a eventualnim uspjehom ostali bi na samom vrhu ljestvice sa stopostotnim učinkom.
Hrvace nisu imale tako dobar ulazak u sezonu kakvom su se nadale. Tek jedan bod iz domaćeg ogleda s Primorcem nije rezultat iz snova za Borisa Pavića i njegove igrače, a ovog vikenda čeka ih gostovanje u Šibeniku gdje bi bod bio velik kao “kuća”.
Svi susreti igraju se s početkom u 17,30 sati.

Drugo kolo Treće HNL-jug:
Junak – Omiš
Šibenik – Hrvace

IZVOR: WWW.FERATA.HR