Petak, 30.08.2013.

Koncert Darkvuda i M.O.R.T.-a



U subotu, 31. kolovoza, s početkom u 22 sata u ex vojarni ‘Ivaniš Nelipić’ održati će se koncert dva sinjska benda koji posljednjih godina šire dobar glas o svom gradu po Hrvatskoj i susjedstvu – Darkvud i M.O.R.T.
Darkvud je posljednjih godina osvojio West Herzegovina Fest, te bio u finalima Hr demo kluba i Hrvatskog glazbenog festivala.
M.O.R.T. je ove godine osvojio najjači demofest u regiji u Banja Luci, treće mjesto u Širokom Brijegu na West Herzegovina Festu, a prošle godine je bio u finalima Split Rock Festa i HR demo kluba koji se prenosio i na HTV-u.
Bendovi će uz već dobro poznate stvari predstaviti i nekoliko novih, te pokazati što su radili u zadnje vrijeme. Dobra atmosfera sigurno neće izostati kao i svaki put kad se družimo s njima.
Koncert organizira udruga SUK.
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Torcida Trilj organizira malonogometni turnir

Udruga navijača Hajduka Torcida Trilj povodom Mihovilskih dana organizira malonogometni turnir pod pokroviteljstvom grada Trilja na školskom igralistu u Trilju. Turnir počinje 08.09. i igra se 4+1 (2 zamjene). Prijave na kontakt 091 22 44 161. Nagradni fond: Prvo mjesto 8000kn, drugo mjesto 2000kn i treće mjesto 1000. Pozivaju se svi ljubitelji malog baluna.
Renata Šušnjara Vukas   
IZVOR: WWW.GLASZAGORE.COM

NATJEČAJ za direktora/icu Turističkog ureda Turističke zajednice Grada Trilja

Na temelju članka 17. Zakona o turističkim zajednicama i promicanju hrvatskog turizma (NN 152/08), članka 2. Pravilnika o posebnim uvjetima koje moraju ispunjavati zaposleni u turističkom uredu turističke zajednice općine, grada, županije i Glavnom uredu Hrvatske turističke zajednice (NN 110/10) i članaka 27. i 46. Statuta Turističke zajednice Grada Trilja, Turističko vijeće Turističke zajednice Grada Trilja raspisuje

N A T J E Č A J
za direktora/icu Turističkog ureda Turističke zajednice Grada Trilja.

Opširnije...
IZVOR: WWW.FERATA.HR