Četvrtak, 30.08.2012.

Tečaj trbušnog plesa u Sinju

U Galeriji Galiotović u nedjelju počinje tečaj trbušnoga plesa pod vodstvom trenerice Ines Miočić iz Splita.Trbušni ples pogodan je za sve ženske osobe, bez obzira na godine. Intezitet treninga lako se prilagodi svakoj plesačici, ovisno o tome želi li se profesionalno ili rekreativno baviti trbušnim plesom.
Tečaj će se održavati nedjeljom od 17 do 19 sati u prostorijama Galerije Galiotović, a cijena je 200 kuna.
Sve zainteresirane žene, bez obzira na životnu dob, mogu se prijaviti na broj mobitela 095 871 57 67.
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Obavijest učenicima osnovnih i srednjih škola

Na temelju čl. 12.  Pravilnika o socijalnoj skrbi Grad Sinj će i ove godine sufinancirati kupnju obveznih udžbenika za osnovne i srednje škole učenicima iz obitelji s prebivalištem na području grada Sinja čiji prihod, u mjesecu prije podnošenja zamolbe, ne prelazi iznos od 700,00 kn po članu i ne  mogu ostvariti ovakvu pomoć po nekoj drugoj osnovi.
Sredstva za ovu namjenu osigurana su u proračunu. Dodjela novčanih sredstava za sufinanciranje kupnje udžbenika provodit će se prema Odluci Socijalnog vijeća Grada Sinja.
Obrazac za podnošenje zamolbe kao i ostale informacije glede subvencije zainteresirani mogu dobiti u Uredu grada (tel.708-608 i 708-620) tijekom radnog vremena.
Zamolbe se predaju u pisarnicu Grada Sinja osobno ili poštom najkasnije do 21. rujna 2012. godine.
IZVOR: WWW.SINJ.HR

Napokon ugašeni požari!

Požari na području Općine Hrvace, koji su izbili u ponedjeljak kod Peruče i kod Satrića, ugašeni su jutros u 6 sati. Požarom kod HE Peruča zahvaćeni su nisko raslinje, borova i hrastova šuma, a opožareno je oko 40 hektara površine. U požaru na otvorenom prostoru u blizini naselja Satrić izgorjelo je 50 hektara niskog raslinja i borove šume. Osim lokalnih vatrogasnih snaga, požar su gasili i vatrogasci iz izvanredne dislokacije.
IZVOR: WWW.FERATA.HR