Utorak, 30.07.2019.

OSK domaćin reprezentaciji Hrvatske vojske

 
Prvu pripremnu utakmicu nogometaši OSK-a odigrati će u srijedu na Golim brdima protiv nogometne reprezentacije Hrvatske vojske.

Prekrasna će to biti uvertira uoči Memorijalnog turnira “Luka Erceg i Ivan Kamber” koji počinje u četvrtak i koji se igra u spomen na poginule branitelje s područja Općine Otok kao i uoči Dana pobjede i domovinske zahvalnosti i Dana hrvatskih branitelja.

Utakmica na Golim brdima zakazana je za 18 sati.
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Počela hodočašća župnih zajednica u Svetište Gospe Sinjske

 
Hodočašćem župa Dicmo, Krušvar – Ercegovci, Trilj – Vedrine, Košute, Vojnić – Gardun, u nedjelju 28. srpnja 2019., započeo je ciklus hodočašća župnih zajednica u Svetište Gospe Sinjske – ususret svetkovini Velike Gospe.
Opširnije...
IZVOR: WWW.FERATA.HR

U povorci tri nova alkarska momka, novi zamjenik arambaše Mario Blajić

 
Kiša koja je padala jučer poslijepodne učinila je Alkarsko trkalište neuvjetnim za provedbu alkarskih prova, no nije omela prvo okupljanje alkarskih momaka.

Pored Alkarskog trkališta, ispred zgrade OŠ Fra Pavla Vučkovića, arambaša Ivo Vukasović jučer je okupio alkarske momke  radi dogovora oko provedbe prova i aktivnosti za vrijeme alkarskih svečanosti.
Opširnije...
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Obilježeno mjesto s kojeg se Gospinom slikom blagoslivljaju Sinj i Cetinska krajina

 
U ponedjeljak, 29. srpnja udruga Cjelovit život organizirala je postavljanje mozaika ispred zgrade Općinskog suda, na mjesto gdje se svake godine u procesiji na blagdan Velike Gospe, podizanjem u križ Gospine slike, blagoslivljaju grad Sinj i Cetinska krajina.
Opširnije...
IZVOR: WWW.FERATA.HR