Utorak, 30.06.2015.

Cetinska Torcida organizira akciju darivanja krvi

Gradsko društvo Crvenog križa Sinj i Udruga navijača Hajduka Torcida Cetinski kraj organiziraju akciju darivanja krvi.
Akcija će se održati u četvrtak, 2. srpnja od 9 do 13 sati u prostorijama CB Ferata u Brnazama (Vučkovići).
Organizatori pozivaju sve punoljetne zdrave osobe od 18 do 65 godina života da se odazovu ovoj akciji darivanja krvi.
Za vrijeme akcije darivanja krvi bit će organizirano učlanjivanje u DPH-Sinj.
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Uskoro audicija za ‘Mikrofon je vaš’

U ponedjeljak, 6. srpnja održat će se audicija za ovogodišnji dječji festival pjevača amatera ‘Mikrofon je vaš’.
Audicija će se održati u prostorijama galerije Galiotović, u vremenu od 10 do 12 sati. Djeca koja se žele prijaviti na audiciju sa sobom moraju donijeti CD s maksimalno dvije pjesme po vlastitom izboru, od kojih će jednu izabrati za nastup. Sudionike će i ove godine za nastup pripremati poznati sinjski glazbenik Joško Delić Zurzi, dok je za tehnički dio festivala zadužen Ivica Ćosić Ćoso.
Festival ‘Mikrofon je vaš’ održat će u okviru manifestacije ‘Dani Alke i Velike Gospe’ pred ovogodišnje alkarske svečanosti.
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Održana konstituirajuća sjednica Mjesnog odbora Brnaze

U sinjskoj Gradskoj vijećnici sinoć je održana konstituirajuća sjednica Mjesnog odbora Brnaze, na kojoj je jednoglasno za predsjednika izabran Ivo Vukasović Parin, kojem je ovo 6. uzastopni mandat. Jednoglasno je izabran i njegov zamjenik Ante Šabić, koji također dolazi iz redova HDZ-a.
Ivo Vukasović Parin ističe kako ih u novom mandatu očekuje puno obaveza te se nada kako će ih uz potporu Grada Sinja uspjeti riješiti. Kao prioritet je istaknuo izgradnju nogostupa od škole do Malbaše te apelira na gradsku i županijsku vlast, koje su prije nekoliko godina obećale pomoć u realizaciji, da ispune svoja obećanja kako bi se projekt konačno pokrenuo s mrtve točke.
Konstituirajućoj sjednici nazočilo je 7 vijećnika, dok su dvojica izostala iz opravdanih razloga.
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Biciklima od Sinja do Sarajeva i natragDvojica članova BK ‘Vlaji’ Sinj Vladimir Alebić Vlaj i Zoran Vidić, dva klupska veterana, još jednom su potvrdili svoj avanturistički duh. Naime, odvažili su se na bicikliranje kroz susjednu BiH-u sa ciljem u Sarajevu.
Opširnije...
IZVOR: WWW.FERATA.HR