Četvrtak, 30.06.2011.

Prijem u službu Grada Sinja, 2 kandidata VSS na neodređeno vrijeme

U „Narodnim novinama“  broj  73/11 od 29. lipnja 2011. godine  objavljen je natječaj za prijam u službu u Grad Sinj, Upravni odjel za prostorno uređenje, komunalne djelatnosti, gospodarstvo i upravljanje imovinom, Odsjek za razvoj, na radno mjesto:

1. viši stručni suradnik za  prostorno uređenje  (1 izvršitelj – m/ž), na neodređeno vrijeme, uz probni rad od tri mjeseca.
2. viši stručni suradnik za  europske integracije (1 izvršitelj – m/ž), na neodređeno vrijeme, uz probni rad od tri mjeseca.
Opširnije...
IZVOR: GRAD SINJ

Velik interes za volontiranje u Gradu

Na javni poziv Grada Sinja za prijam kandidata na stručno osposobljavanje za rad bez zasnivanja radnog odnosa, odnosno sedam vježbenika-volontera, javila su se 52 kandidata.
Nakon provjere izvršene od strane Hrvatskog zavoda za zapošljavanje i stručnih službi Grada utvrđeno je da  formalne uvjete javnog poziva ispunjava 31 kandidat.
Iako to nije obveza, zbog velikog broja kandidata koji ispunjavaju uvjete, pristupit će se postupku provjere znanja i sposobnosti koji uključuje pisano testiranje i intervju, kako bi se odabrali nabolji kandidati.
Testiranje će se održati u petak, 8. srpnja.
Za prijem kandidata u Upravni odjela za prostorno planiranje, komunalne djelatnosti, gospodarstvo i upravljanje imovinom, na radno mjesto na informatičke poslove neće se provoditi testiranje budući se javio samo jedan kandidat koji ispunjava sve predviđene uvjete.
Popis kandidata koji ispunjavaju uvjete iz javnog poziva objavljen je na službenim stranicama Grada.
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Sport

NK Brnaze organizira prvenstvo Brnaza u nogometu, koje će se održati na Športskom centru Sveti Mihovil na Meljači.

Prijave ekipa obavljaju voditelji, najkasnije večeras do 20 sati, kada će biti izvlačenje parova koje će se obaviti na igralištu na Meljači.
Pravo natjecanja imaju igrači od 15 godina i stariji, no ne mogu biti članovi dviju ekipa.
Prvenstvo Brnaza u nogometu počinje u subotu, u 18 sati.
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Prohodnost cesta

Zbog zapaljenog vozila na 439. km autoceste A1, u smjeru Zagvozda, vozi se usporeno.

Zbog prometne nesreće na autocesti A6 Rijeka-Zagreb na 41. km, na vijaduktu Drežnik, u oba smjera promet se odvija usopreno jednim trakom.

Na većini je cesta promet srednje gust i teče bez teškoća. Zastoji su mogući na dijelovima cesta gdje traju radovi.

Oprezno treba voziti po mokrim in skliskim cestama u Istri.

Danas u 16 sati za sav se promet otvara dionica autoceste A1 Ravča-Vrgorac.

Dionica državne ceste D1 Knin –Gračac, zatvorena je za sav promet zbog radova između Očestova i Pađena. Obilazak je preko Kistanja i Obrovca ili autocestom A1.
IZVOR: HAK
...