Subota, 30.06.2007.

OBAVIJEST

Poljoprivrednici koji su zabilježili štete na poljoprivrednim kulturama mogu se i sljedećih 5 dana javiti u Odjel za gospodarstvo, radi prijave nastale štete.

145 GODINA GRADSKE GLAZBE SINJ

Gradska glazba Sinj danas, 30. lipnja, obilježava 145 godina plodnog rada i djelovanja. Tom prigodom s početkom u 20 sati na Trgu Kralja Tomislava održat će se prigodni koncert, na kojem će pored domaćina nastupiti i njihovi gosti iz Kaštela i Skradina.

KINO DANAS

Danas u Gradskom kinu s početkom u 20,45 prikazuje se film "Pirati s Kariba".

SPORT

U plavom salonu Gradskog stadiona održava se izborna skupština nogometnog kluba Junak.U radu skupštine sudjeluju svi članovi kluba Na skupštini je predstavljen novi plan i program rada za naredno razdoblje, kao i izbor novog čelnika.

U sklopu obilježavanja 100 godina crkve svetog Jerka u Gljevu organizira se i športski dio proslave turnirom u balotama-šalda. Turnir počinje 7.srpnja s početkom u 15 sati,a sve informacije mogu se dobiti na mob.098-810-515

KRONIKA 92

PP SINJ, 28.06.2007.g. u 22,05 sati, u mjestu Turjaci, na DC-60, malodobnik je upravljao MTC marke Tomos, bez reg. oznaka, a kao putnik na MTC se nalazio drugi malodobnik /obojica bez zaštitnih kaciga/. Vozač MTC je vršio radnju uključivanja u promet s autobusnog ugibališta, te je u tom trenutku iz smjera Trilja naišlo OV marke Renault 5 kojim je upravljao dsvadesettrogodišnjak. Došlo je do udara OV u bočni dio MTC. Jedan malodobnik je zadobio LTO, dok je drugi malodobnik zadobio TTO. Zadržan je na Odjelu JIL-a i nalazi se u životnoj opasnosti.
IZVOR: PU SD