Četvrtak, 30.05.2019.

Edukativna akcija ‘Dijete turistički vodić’

 
Dječji vrtić Maslačak iz Sinja u petak, 31. svibnja  u 10 sati na Trgu kralja Tomislava na Pijaci održat će edukativnu akciju naziva ‘Dijete turistički vodič u svom gradu’.
Projektom su obuhvaćene teme vezane za povijest Sinja, sinjske manifestacije, znamenitosti, muzeje, galerije, gastronomiju i sportske aktivnosti u našem gradu.
U projekt je uključeno 50 djece svih dobnih skupina, a prezentirat će ga predškolci na obrađene teme.
Opširnije...
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Dan otvorenih vrata u SSŠ bana Josipa Jelačića

 
Srednja strukovna škola bana Josipa Jelačića sutra, 31. svibnja organizira Dan otvorenih vrata. Program počinje u 11 sati uvodnom riječi ravnatelja Borisa Grčića – Rake nakon čega će se prezentirati trogodišnja i četverogodišnja zanimanja u toj školi.

Kroz prezentaciju zanimanja Turističko – hotelijerski komercijalist i konobar izrađivat će se kokteli i pripremati bezalkoholne barske mješavine. Kuhari će pripremati i prezentirati male ukusne zalogaje, a kroz zanimanja ekonomist i komercijalist prezentirat će se vježbeničke tvrtke.

U okviru Dana otvorenih vrata održat će se prezentacije stranica škole i društvenih mreža, samostalnog istraživačkog rada, origami radionice, Braingym – gimnastika, umrežavanje računala, mrežne igre Call of duty, kviz o financijskoj pismenosti te prezentacija sportova kroz program Igrom do kondicije. Dan otvorenih vrata u Srednjoj strukovnoj školi potrajat će do 14 sati.
IZVOR: WWW.FERATA.HR

U subotu počinje jubilarno izdanje Prvenstva Brnaza u velikom nogometu

 
Naredni vikend donosi nam jubilarno, deseto, izdanje Prvenstva Brnaza u velikom nogometu na kojem će se za titulu najbolje boriti osam momčadi…

Kao i svake godine na samom prvenstvu mogu nastupiti isključivo momčadi s područja Brnaza, a s obzirom na odličan odaziv, kako momčadi tako i gledatelja, jasno je da je ova manifestacija pun pogodak.

U svakoj skupini su dva nositelja, a nije nevažno spomenuti kako sve dvoboje sude licencirani trećeligaški suci.
Opširnije...
IZVOR: WWW.FERATA.HR