Četvrtak, 30.04.2015.

Promocija Sinja i Alke u SAD-uNa poziv naših dviju sugrađanki s američkom adresom, gđe Marine Pavletić i i gđe Gordane Čačinović, u svibnju će se u Chicagu i New Yorku održati promocija 300. obljetnice slavne pobjede nad Osmanlijama i viteške Alke te promocija Sinja kao destinacije aktivnog turizma.
Opširnije...
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Nastavak 17. sjednice sinjskog Gradskog vijeća

Danas u 17 sati počet će nastavak 17. sjednice sinjskog Gradskog vijeća.
Sjednica se trebala održati u ponedjeljak, 27. travnja, no kako se rasprava o prvih 8 točaka Dnevnoga reda odužila, vijećnici su se složili kako će ju nastaviti u danas.
Za raspravu je ostalo još 7 točaka Dnevnoga reda, između ostaloga Prijedlog Zaključka o prihvaćanju namjere Ministarstva branitelja RH da na lokaciji ex. vojarne Ivaniša Nelipića u Sinju izgradi veteranski centar i Prijedlog Odluke o izmjeni i dopuni Odluke o osnivanju Kulturnog vijeća Grada Sinja, te Prijedlog zaključka o zauzimanju stava o potrebi premještanja žiro-računa Grada Sinja s banke u stranom vlasništvu na banku u vlasništvu Republike Hrvatske – koji je na Dnevni red 17. sjednice Gradskoga vijeća uvršten na prijedlog nezavisnog vijećnika Mira Bulja.
IZVOR: WWW.FERATA.HR