Srijeda, 30.04.2014.

‘Didovina’ u Radošiću

U srijedu u 13 sati u programu Hit radija bit će emitirana nova emisija ‘Didovina‘, koja ovoga puta slušateljima donosi priče o tradiciji i običajima sela Radošić.

Nova ‘Didovina’ najprije donosi priču o Stanku Župiću, kojem je prije dvije godine Papa Benedikt XVI. dodjelio papinski blagoslov za 60 godina pjevanja u crkvenom zboru Gospe Sinjske. Stanko će nam ispričati priču o šest desetljeća pjevanja u zboru te o dugom nizu godina sviranja u Gradskoj glazbi Sinj....

Grad Sinj organizira druženje povodom Praznika rada

Povodom 1. svibnja – Međunarodnog praznika rada, u Gradskom parku Grada Sinja (kod Vodoskoka Tri generacije), dana 1. svibnja 2014. godine (četvrtak) s početkom u 10,30 sati održati će se tradicionalno druženje građana, uz glazbu, te prigodnu hranu i piće.

Iz Grada Sinja pozivaju sugrađanke i sugrađane, radnice i radnike da se pridruže obilježavanju Praznika rada i svojim dolaskom uveličaju događanje.

U slučaju kiše i lošeg vremena, proslava i druženje će se održati u prostoru restorana na Nogometnom stadionu NK Junak, Put šumarije bb.

IZVOR: WWW.FERATA.HR

SDP organizira proslavu Praznika rada

Gradska organizacija SDP-a Sinj izvijestila je kako povodom Međunarodnog praznika rada organizira Prvomajski uranak.

Druženje s članovima, simpatizerima i svim drugim građanima uz tradicionalni grah i kobasice održat će se sutra u prostorima SDP-a Sinj s početkom u 10 sati.

IZVOR: WWW.FERATA.HR

Hrvacama poraz, ali i policijska zaštita

Hrvace su na gostovanju u Blatu na Korčuli imale dosta problema s domaćima, no ne toliko na terenu koliko van njega. Poraz od 1:0 tako je pao u drugi plan…
ZMAJ (B) – HRVACE 1:0 (0:0) Opširnije...
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Odličan Junak propustio “unakaziti” Jadran

Junak je na Gradskom stadionu Sinju odigrao odličnu utakmicu u kojoj je slavio protiv Jadrana iz Kaštel Sućurca, istina minimalno, međutim goste je od prave katastrofe spasio vratar Radić, ali i poprilična nemaštovitost navalnih igrača sinjskog trećeligaša…
JUNAK – JADRAN (KS) 1:0 (1:0) Opširnije...
IZVOR: WWW.FERATA.HR