Subota, 30.01.2016.

Arambašijada u podrumima palače TripaloDanas, 30. siječnja 2016. godine, u subotu s početkom u 18 sati u prostorijama Krnjevalske udruge grada Sinja održat će se tradicionalna Arambašijada.
Inače, Arambašijada je prema statutu događaj koji se održava u cilju očuvanja gradskih i pučkih običaja. Ovaj put će to biti kuhanje tradicionalnih sinjskih jela, pa shodno tome ne moraju biti samo arambaši.
Događaj neće biti natjecateljskog nego revijalnog karaktera, a organizatori pozivaju sve zainteresirane da spreme koji arambaš ili neki drugi sinjski specijalitet te im se pridruže u podrumima palače Tripalo.
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Vikend raspored pripremnih nogometnih utakmica

Za nogometne klubove iz Cetinske krajine stvari se polako zahuktavaju, više-manje bazične pripreme su odrađene, što znači da su prijateljski ogledi u punom zamahu. Tako će biti i ovog vikenda…
Junak će nakon slavlja u Glavicama, na svom travnjaku ugostiti drugoligaša Imotskog kojeg od sredine jesenskog dijela prvenstva vodi naš Stipe Balajić. Imoćani su u punom zamahu i očekuje se dobra utakmica u kojoj će oba trenera dobiti uvid u stanje momčadi pred županijske Kup oglede.
Opširnije...
IZVOR: WWW.FERATA.HR