Nedjelja, 30.01.2011.

Cestogradnja u Dicmu

Županijske ceste ove godine planiraju nastavak rekonstrukcije cesta na području Općine Dicmo.
Nakon što je proteklih godina uređena i prošireno 4 kilometra županijske ceste od središta Općine kroz naselje Prisoje do Krušvara, u pripremi je nastavak rekonstrukcije županijske ceste kroz Prisoje, te županijske ceste kroz naselje Krušvar do župne crkve.
Temeljem toga, Upravni odjel za prostorno uređenje splitsko – dalmatinske županije - Ispostava Sinj, uputio je javni poziv za uvid u idejni projekt ove prometnice, kako bi se svi zainteresirani upoznali s predmetnim zahvatom i očitovali na isti.
Uvid u idejni projekt bit će 31. siječnja, u vremenu od 8 do 11 sati u prostorijama Upravnog odjela za prostorno uređenje Ispostava Sinj, ured br. 7, u zgradi Gradske uprave u Sinju.
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Akademija u čast 'Matice'

Svečanom akademijom sinoć je u sinjskog gradskom kinu završena trodnevna proslava obilježavanja 40. godina osnutaka i 20. godina obnove rada sinjskog ogranka Matice hrvatske. Pred oko 250 posjetitelja, u prigodnom programu su nastupili: Klapa 'Sinj', Inga Romac - Šarić i Dražen Žanko.
Kako ova glazbena večer ne bi protekla bez folklornog dijela pobrinuli su se članovi kulturno umjetničkih društava 'Brnaze' i 'Glavice'.
Predsjednik Matice hrvatske Ogranak Sinj fra Mirko Marić zahvalio je svima koji su pomogli u organiziranju svečanosti, i istaknuo zadovoljstvo što su jubileji sinjske 'Matice' obilježeni na pravi i vrlo sadržajan način.
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Sport

A-1 liga , 13. kolo: Darda-Alkar 77:72

Solin-Junak 0:0

IZVOR: WWW.FERATA.HR