Srijeda, 30.01.2008.

ODGOđENA SJEDNICA GRADSKOG VIJEćA GRADA SINJAZbog smrti djelatnika Gradske uprave i zapisničara Gradskog vijeća šimuna Samardžića predsjednik vijeća Miše Varenina odgodio je za danas najavljenu sjednicu Gradskog vijeća. Nova sjednica bit će u ponedjeljak, 4. veljače.

OBAVIJEST

Redovna godišnja skupština šRD - Sinj, kojoj će nazočiti čelni ljudi ovog nacionalnog saveza, održat će se danas u 17 sati u Galeriji Galiotović. Sudionici skupštine bit će upoznati s aktivnostima koje su odrađene u proteklom periodu, te će se prezentirati plan rada za naredno razdoblje.

KRONIKA 92

PP SINJ, 30.01.2008. g., oko 00,25 sati, u mjestu Glavice, na DC-219, tridesetdvogodišnjakinja je upravljala OA marke Audi 80, splitskih registarskih oznaka, krećući se iz smjera zapada u smjeru istoka. Dolaskom u mjesto Glavice, a zbog neprilagođene brzine uvjetima na cesti /zaleđen kolnik/ u zavoju, gubi nadzor nad vozilom te slijeće izvan ceste, gdje udara u zemljanu površinu te se prevrće na krov. U prometnoj nesreći TTO zadobio je dvadesetjednogodišnji putnik u vozilu, koji je preminuo u 01,15 sati u KBC Split, gdje mu se pružala liječnička pomoć.Vozačici kao i putnicima, četrdesetčetverogodišnjaku i dvadesetogodišnjakinji, liječnička pomoć pružena je u DZ Sinj, a potom u KBC Split, gdje su im utvrđene LTO te su pušteni na kućnu njegu.
IZVOR: PU SD