Petak, 29.12.2017.

Sinj: Potpisani ugovori o stipendijama


U Gradskoj vijećnici u Sinju danas je upriličeno svečano potpisivanje ugovora o stipendiranju u 2017./2018. akademskoj godini.
Povjerenstvo za dodjelu stipendija odobrilo je 83 stipendije, no 8 studenata je odustalo jer su ostvarili pravo na državnu stipendiju. Svečanom potpisivanju nazočili su gradonačelnica Kristina Križanac i njeni zamjenici Zlatko Ugrin i Denis Glavan te zaposlenici Gradske uprave Željko Sesardić i Goran Perić.
Opširnije...
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Grad Sinj organizira doček Nove godine na otvorenom

Grad Sinj i Turistička zajednica Grada Sinja i ove godine za svoje sugrađane i goste organiziraju doček Nove godine na otvorenom uz glazbu uživo.
Doček Nove organiziran je na Šetalištu Alojzija Stepinca, u okviru mnaifestacije ‘Advent u Sinju’.
Sinjani će u Novu, 2018. godinu ući uz glazbu grupa Uzbuna i Buđenje, a organizatori su se potrudili i za bogatu gastronomsku ponudu, uštipke, fritule, kuhano vino i ostale delicije. Početak programa je u 22 sata.
Iako je i ove godine u Sinju organiziran doček na otvorenom, mnogi će Sinjani 2018. godinu dočekati u restoranima i klubovima, no najviše ih se i ove godine ipak odlučuje za doček u krugu svojih obitelji i prijatelja u toplom okruženju doma.
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Pregled sportske 2017. godine: Kome palac gore, a kome palac dolje?

Godina na izmaku donijela je podosta toga sportskoga, nešto u pozitivnom, ali i u negativnom smislu, kako to obično i biva. Tragom toga donosimo pregled po tri momčadi/ekipe koje su bile za primjer te tri koje imaju mnogo toga za ispraviti u narednoj godini…
Opširnije...
IZVOR: WWW.FERATA.HR