Četvrtak, 29.12.2011.

Potpisani Ugovori o stipendijamaU sinjskoj gradskoj vijećnici dogradonačelnik Sinja Zoran Vujanović jutros je potpisao Ugovore o stipendiranju studenata u akademskoj godini 2011./2012. Ugovori su potpisani sa 162 studenta, a iznos stipendije je 600 kuna.
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Večeras na Gripama Split - Alkar

Navijačka euforija koja od pobjede Alkara nad šibenskim Jolly-em trese sinjske ljubitelje košarke danas doseže svoj vrhunac. Susret između Splita i Alkara danima je neizostavna tema u gradu pod Kamičkom, a koliko Sinjanima znači ova utakmica govori i činjenica da se preko tisuću Maligana sprema pohoditi splitske Gripe kako bi dali podršku svojim ljubimcima i pomogli im u borbi za plasman na final four Kupa Krešimira Ćosića.

Split-Alkar 80:71 

 Opširnije...
IZVOR: WWW.FERATA.HR

'Tužaljke kamenja hrvatske pustinje'

U Trilju će večeras, u organizaciji Glasa koncila i Kulturnog društva Trilj, biti predstavljena knjiga Tončija Matulića 'Tužaljke kamenja hrvatske pustinje'. Knjigu će predstaviti doc. dr. sc. fra Šimun Bilokapić, prof. na Katoličkom bogoslovnom fakultetu u Splitu. Opširnije...
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Kronika 192

Dana  27/28.12.2011.godine na području PP Sinj u  Dicmu, najvjerojatnije  uslijed bačenih petardi razbijena dva stakla na Osnovnoj školi.
IZVOR: PU SD