Utorak, 29.12.2009.

Obavijest

Počeo je blagoslov obitelji u Sinjskoj župi. Blagoslov će se danas, 29. prosinca, vršiti od Šabića do Elektrodalmacije (donja strana), oko Pazara, Splitska ulica, Ivana Lovrića, Luka, Kneza Branimira, Don Frane Bulića, Put Ruduše, Put Župića, Župići, Kokoti i Živalji.

Obavijest

Dana 30. prosinca 2009. godine Gradonačelnik Grada Sinja Ivica Glavan primit će studente koji, po provedenom Natječaju, ostvaruju pravo na Gradsku stipendiju, te s njima potpisati ugovore o stipendiranju u 2009./2010. akademskoj godini. Primanje i potpisivanje ugovora održati će se u Gradskoj vijećnici Grada Sinja sa početkom u 10,00 sati.

Udruga za prevenciju i pomoć u rješavanju problema ovisnosti Novi put dobila je od Ministarstva zdravstva i socijalne skrbi financijsku potporu

Udruga za prevenciju i pomoć u rješavanju problema ovisnosti Novi put dobila je od Ministarstva zdravstva i socijalne skrbi financijsku potporu za svoj projekt prevencije ovisnosti ''Sinj – grad zdrave mladeži'' koji se provodi u svim obrazovnim ustanovama na području Grada Sinja i cetinskog kraja. ...

Nezavisni gradski vijećnik Miro Bulj danas održao konferenciju za novinare

Nezavisni gradski vijećnik Miro Bulj danas, 29. prosinca, održao je konferenciju za novinare na kojoj je ponovio kako proračun Grada Sinja za iduću godinu smatra nerealnim, netransparentnim, nepravičnim i nesocijalnim. Jedini je gradski vijećnik koji je podnio amandmane na proračun, ukupno njih 30, o kojima se nije niti raspravljalo. Tek polovično je prihvaćen samo jedan, kaže Bulj, koji je nezadovoljan što niti jedan vijećnik nije glasovao za amandman u kojem se traži više donacija za sinjsku ispostavu Doma zdravlja.

Gradonačelnik Ivica Glavan sa suradnicima danas je primio članove i vodstvo Ragbi kluba Sinj i Tang soo do kluba SinjGradonačelnik Ivica Glavan sa suradnicima danas je primio članove i vodstvo Ragbi kluba Sinj i Tang soo do kluba Sinj i zahvalio im na rezultatima koje su postigli na međunarodnim i domaćim natjecanjima.

Akcija darivanja krvi u Tijarici

Gradsko društvo Crvenog križa Sinj i Udruga “Pokrenimo Tijaricu” organiziraju akciju darivanja krvi u Tijarici. Akcija  se održava  danas  u prostorijama škole  do 13 sati.

Obavijest

Dječji zbor Sinjski Cukarini i Mješoviti zbor danas, 29. prosinca, će u Gradskom kinu, s početkom u 19,30 sati, održati koncert u okviru Božićno-novogodišnjeg programa.

Sport

Nogometni klub Brnaze pozvao je sve članove kluba da dođu na redovitu  godišnju Skupštinu koja će se održati večeras u 19 sati.

Nastavlja se odigravanje malonogometnog turnira u Sinju i Trilju. U Sinju će se odigrati 3 utakmice, prva počinje u 19 sati, a u Trilju u 18,30 sati.