Srijeda, 29.12.2004.

BLAGOSLOV KUćA

Iz Svetišta čudotvorne Gospe sinjske obavještavaju građane da se danas u Sinju blagoslov vrši u ulicama ......

PREDSJEDNIčKI KANDIDATI MLADER KEšER KEš I DORIS KOšTA U SINJU

Predsjednički kandidat Mladen Kešer Keš danas boravi u Sinju. Konferencija za tisak biti će u hotelu Alkar ... ...

RAST TROšKOVA žIVOTA

Sindikalna košarica SSSH pokazuje da su osnovni životni troškovi četveročlane obitelji u prosincu porasli 2,6%......

PREDSJEDNIčKI IZBORI

Na području Splitsko-dalmatinske županije 2.siječnja u sedam sati otvorit će se 603 biračka mjesta kako bi 410.707 regitriranih birača moglo izići na izbore i glasovati za jednog od 13 predsjedničkih kandidata......

POčINJE IZGRADNJATUNELA KROZ BIOKOVO

Danas počinju radovi na izgradnji tunela kroz Biokovo Sv. Ilija, potvrđuju iz zagrebačke tvrtke Mediteran Union Tuneli , koncesionara radova. Tunel će biti dug 4,3 km, a cijena radova je oko 55 milijuna eura.

SPORT

Na malonogometnom turniru Sinj danas od 19,30 sati sastaju se š.D. Branitelj 2- Zabavna radnja čigra... ...

KINO DANAS

Večeras na repertoaru Sinjskog kina igra film redatelja Marija Kovača "čuvaj se Sinjske ruke" sa Borom Lijem u glavnoj ulozi film se prikazuje u dva termina od 17 i 20 sati.

OBAVIJEST IZ HAK-a

Zbog vrlo jakog vjetra i mokrog kolnika, dionica autoceste A1 Zagreb- Split od čvora Sv. Rok do Posedarja, zatvorena je za sav promet, dok Paškim i Krčkim motsom i dionicom Jadranske magistrale Senj- Karlobag- Sv. Marija Magdalena zbog bure ne smiju voziti autobusi na kat, vozila s kamp prikolicom i motocikli.

VRIJEME

Za sutra meteorolOzi najavljuju jaku olujnu, na udare mjestimice i jaku buru. Najniža jutarnja temperatura zraka -4 , najviša dnevna između 8 i 13 stupnjeva Celzijevih.