Ponedjeljak, 29.11.2004.

PROMETNA NEZGODA U VEDRINAMA

Prema posljednjim informacijama iz desete policijske postaje Sinj u 11 sati i 6 minuta u Vedrinama je uslijed slijetanja vozila s ceste ozlijeđena jedna osoba. Saznajemo da je vozač automobila kolima hitne pomoći prevezen u KB Split. O kakvim se ozlijedama radi i koji su uzroci nesreće znat će se nakon očevida koji je još u tijeku.

OTVOREN DJEčJI VRTIć U DICMU

U Dicmu je danas s radom počeo novootvoreni dječji vrtić...
...

DAROVI ZA DJECU čLANOVA UHBDDR-a

Obzirom na nadolazeće božićno-novogodišnje blagdane i ove će godine za djecu svojih članova do 14 godina starosti Udruga Hrvatskih branitelja dragovoljaca Domovinskog rata dijeliti prigodne poklon-pakete...
...

IZBORNA SKUPšTINA UDRUGE NOVI PUT

Sjednica Izborne skupštine Udruge za prevenciju i pomoć u rješavanju problema ovisnosti Novi Put održat će se večeras u Gradskoj vijećnici...
...

ZAPOčELA SVINJOKOLJA U CETINSKOM KRAJU

Proteklog vikenda na području Cetinskog kraja započela je svinjokolja ...
...

BLAGDAN SV. KATE U LUčANIMA

Mještani Lučana tijekom vikenda vjerskim i kulturno-športskim događajima slavili su Sv. Katarinu, suzaštinicu mjesta. Služena je svečana sveta misa i procesija,a otvoreno je i novoizgrađeno igralište u čiju izgradnju je Gradsko poglavarstvo Sinj uložilo oko 200,000 kuna.

OBAVIJEST IZ HRVATSKIH CESTA

Iz Hrvatskih cesta potvrđuju kako će danas državna cesta D-8 dionica, kod Mosta žrnovnica, zbog radova na Obilaznici Splita, odnosno radova montaže čeličnih nosača u 12 i 15 sati u trajanju od 10 minuta biti zatvorena za sav promet.

STANJE U PROMETU

Prema posljednjim informacijama iz Hrvastkog autokluba promet je na većini dionica srednjeg inteziteta. Ceste su mokre i skliske u Gorskom Kotaru, Lici, ponegdje u Slavoniji i središnjoj Hrvatskoj. Trajekti plove redovito. Na Bregani je pojačan izlaz, a na županji ulaz teretnih vozila.

SPORT

U derbiju Prve županijske nogometne lige OSK i Trogir u Otoku na terenu Gola Brda igrali su nerješeno 1:1 ...
...

VRIJEME

Do kraja dana zadržat će se oblačno uz mogućnost kiše na Jadranu i u gorskim krajevima.
Vjetar slab južni. Najviša dnevna temperatura zraka kretat će se od 11 do 15 Celzijevih stupnjeva.