Ponedjeljak, 29.09.2014.

Mladen Vidić predsjednik sinjskog HSLS-aU sinjskoj Gradskoj vijećnici je u petak 26. 09. 2014. god. održana Izborna skupština sinjskog HSLS-a.
Za predsjednika je izbran Mladen Vidić, za potpredsjednike Dragan Podrug i Zoran Klepo. Tajnikom je postao Tomislav Klarić-Kukuz, a rizničar je Zvonimir Režić.
U Izvršni odbor su izabrani Ante Zec, Nediljko Erceg, Ante Vidić, Dejan Poljak i Josip Bilonić. U Nadzorni odbor su izabrani dr. Branka Filipović-Grčić, dr. Anita Šimac-Rako i Ćiril Poljak.
IZVOR: WWW.FERATA.HR

‘Teška tama’ – novi film Bore Lee

Sinjski samouki glumac i redatelj Boris Ivković – Bore Lee, snima novi film.
Bore Lee do sada je snimio 15-ak srednjemetražnih igranih filmova, a u tijeku je snimanje još jednog naziva ‘Teška tama’.
Opširnije...
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Baka Ana Dukić proslavila 100-ti rođendanMalo kome je Bog podario da doživi i proslavi 100-ti rođendan. Ana Dukić iz Košuta je izuzetak.
Ana Dukić, zvana Krnjačuša, rođena je 29. rujna 1914. god. u Košutama, u obitelji Martina Krnjače i Šime r. Šušnjara. Oca nije upamtila, odnio ga je vihor prvog svjetskog rata još dok je bila u majčinoj utrobi. Udala se 1936.b za Anđelka Dukića s kojim je u skladnom braku bila 67 godina.
Opširnije...
IZVOR: WWW.FERATA.HR