Petak, 29.09.2006.

KRONIKA 92

PP SINJ, I PP, 28.09.2006. g. prilikom kontrole prometa, službenici PP Sinj zatekli su i uhitili tridesetdvogodišnjaka za kojeg je utvrđeno da je dana 21.09.2006. g. u parku, prodao 1 "piz" heroina, težine 0,3 g dvadesetdevetogodišnjaku, pri čemu su zatečeni od strane službenika I PP, kojom prilikom je tridesetdvogodišnjak i uhićen. Navedeni je predan na daljnju krimobradu službenicima I PP, te će tijekom dana uz KP po čl. 173 st. 1 i 2 KZ biti priveden u IC žS u Splitu.
IZVOR: PU-SD

BLAGDAN SV. MIHOVILA

Danas je blagdan Svetoga Mihovila Arhanđela, zaštitnika župe Trilj i dan Grada. Procesija ulicama počinje u 10,00 sati, a svečano misno slavlje predvodit će i propovijedati monsinjor Franjo Komarica, biskup banjalučki.

BLAGDAN GOSPE OD ROžARJA

Kulturno - zabavnim programom u Vrlici danas počinje obilježavanje blagdana Gospe od Rožarija i Dana Grada. U 17,00 sati počet će 2. memorijalni malonogometni turnir Ive Lelas 2006. i 2. otvoreni turnir u balotama. U 19,00 sati u glazbeno - zabavnom programu nastupit će tamburaški sastav «Lire».

KINO DANAS

U sinjskom kinu i večeras u 20,00 sati prikazuje se američki akcijski film «Brzi i žestoki - Tokio drift». U glavnim ulogama igraju Lucas Black, Bow Wow, Brian Tee i Nathalie Kelley. Redatelj filma je Justin Lin. Film govori o neshvaćenim mladim ljudima s rubova društva, koje privlače ludo brzi automobili.

OBAVIJEST IZ "LIKOMED-VETERINA"

Likomed-Veterina i danas na javnim površinama grada Sinja obavlja jesensku deratizaciju, izlaganjem parafinskih blokova, čiji je antidot vitamin K 1. Mole se građani da izložene mamce ne diraju i ne premještaju. Sve dodatne informacije mogu se dobiti na telefon 701-400.