Četvrtak, 29.08.2019.

6. Kašetarnica: Yoga, radionice i predstava na Kamičku

 
Vježbama Yoge u Gradskom parku jutros je počela 6. Kašetarnica. Riječ je o umjetničko ekološkom paviljonu koji je izgrađen s ciljem promicanja suvremene umjetnosti. Autor ovogodišnje Kašetarnice  je arhitekt Marin Maršić, dopredsjednik udruge UPSUS.
Opširnije...
IZVOR:  WWW.FERATA.HR

Počela 5. besplatna edukacija za djecu vozače bicikla

U Autoškoli Semafor danas je počela peta besplatna edukacija za vozače bicikla za djecu u dobi od 9 do 14 godina. Na ovogodišnjoj edukaciji sudjelovat će 39 djece sa šireg sinjskog područja. Na početku edukacije polaznicima, njihovim roditeljima, djedovima i onima koji su djecu doveli na prvi edukativni sat Suzana Prelas Medvid, voditeljica projekta i predavač Ivan Murat predstavili su program obuke koji će završiti 6. rujna.
Opširnije...
IZVOR:  WWW.FERATA.HR

Bore Lee organizira ‘Sportski polet’ za djecu od 6 do 15 godina

 
Sinjanin Boris Ivković – Bore Lee i ove godine organizira sportsku manifestaciju ‘Sportski polet’. Riječ je o 14. sportskom natjecanju, koje je namijenjeno djeci od 6 do 15 godina.

Sportski polet održat će se danas od 18 sati u dvorištu OŠ Fra Pavla Vučkovića u Sinju, a prijave se vrše na mjestu održavanja, pred početak natjecanja. Bore Leeju i ove godine u organizaciji pomaže Boris Urbanić. Djeca će se natjecati u nekoliko sportskih disciplina, kao što su utrka, otimanje lopte, hrvanje, provlačenje kroz krug itd. Pobjednika očekuje novčana nagrada i drugi pokloni.
IZVOR: WWW.FERATA.HR