Petak, 29.08.2014.

U sudaru ozlijeđene četiri osobe

U prometnoj nesreći koja se dogodila danas oko 14,05 sati u Brnazama na državnoj cesti D1, četiri su osobe ozlijeđene.
U policiji za sada nemaju podatke o težini ozljeda, kao ni o okolnostima nesreće u kojoj su sudjelovala dva osobna vozila. Očevid je u tijeku, a ozlijeđeni su upućeni na liječničku obradu u KBC Split.
IZVOR: WWW.FERATA.HR

TZ Grada Trilja bira najljepšu okućnicu

Turistička zajednica grada Trilja u okviru akcije ‘Volim Hrvatsku, volim Trilj’ organizira izbor najljepše okućnice.
Prijedlozi i prijave primaju se u periodu od 1. do 20. rujna 2014. godine, a trebaju sadržavati ime i prezime obitelji vlasnika okućnice, adresu i broj telefona. Prijave se mogu dostaviti pismenim putem na adresu: Turistička zajednica grada Trilja, Kralja Tomislava 1a, 21240 Trilj, ili na e-mail: info@tz-trilj.hr
Opširnije...
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Večer folklora i pučka fešta na Krenici u Gali

Tradicionalno uz izvor Krenice već šestu godinu za redom istoimeno kulturno-umjetničko društvo iz Gale organizira zanimljivu večer folklora i pučku feštu.
Prema riječima predsjednika ovog kulturnog društva Ljube Boškovića sve je spremno za subotu 30. kolovoza i galjansku feštu.
‘I ove godine organiziramo večer folklora i pučku feštu na kojoj će pored našeg društva nastupiti još KUD Tijara iz Tijarice,H KUD Napredak Knin, Etno-udruga Petrovo Polje, HKUD Uzarić, HKUD Svi Sveti Jare, KUD Lukavica,t e grupe reraša s područja Cetinske krajine. Manifestacija će početi u 19,30, a ovom prigodom pozivam sve zaljubljenike u narodne običaje da dođu do izvora Krenice i da uz to guštaju i u bogatoj ponudi jela i pića’, kazao je Ljubo Bošković.
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Velik interes za Program povećanja energetske učinkovitosti

Krajem prošlog tjedna, točnije 24. kolovoza, završen je Javni poziv za prikupljanje prijava za neposredno sufinanciranje ‘Programa povećanja energetske učinkovitosti obiteljskih kuća na području Grada Sinja’.
Opširnije...
IZVOR: WWW.FERATA.HR