Nedjelja, 29.08.2004.

Metličić: Nijemci su tukli kao nikad


HRVATSKI rukometaši su naslovu svjetskih prvaka dodali i titulu olimpijskih pobjednika svladavši u finalu Njemačku sa 26:24.

Više Index portal

Svakom rukometašu po 130 tisuća kuna

Svakom rukometašu po 130 tisuća kuna


Svaki od petnaest igrača naše rukometne reprezentacije dobit će od Vlade Republike Hrvatske za zlatno odličje s Olimpijskih igra u Ateni po 130.000 kuna.


Taj iznos određen je Odlukom Vlade "o kriterijima za dodjelu novčane nagrade za vrhunska sportska dostignuća", kojima je sustavno riješeno pitanje nagrađivanja naših vrhunskih sportaša i članova stručnih stožera.

Nagrade za članove stručnih stožera mogle bi biti do najviše 80 posto iznosa koji će dobiti sportaši.


Izvor iskon portal

Hrvatska olimpijska pobjednica!

U finalu rukometnog turnira na Olimpijskim igrama u Ateni hrvatska reprezentacija pobijedila je Njemačku 26:24 te nakon naslova svjetskog prvaka osvojila i olimpijsko zlato.
Izvor Iskon portal

Hrvatsko zlato

Hrvatski rukometaši osvojili su zlatnu medalju na olimpijskim igrama. Prvu i jednu zlatnu medalju na ovim Igrama. No, ovo je rukometašima drugo olimpijsko zlato. Bili su najbolj i u Atlanti 1996. godine. A naši su do zlata došli na impresivan način. Osma utakmica - osam pobjeda. Takvu dominaciju nije imala nijedna reprezentacija u povijesti Igara.

Večernji list

U CETINSKOM KRAJU JANKA šABIćA SVI ZNAJU...

Ostaci eksploziva i u drugom zrakoplovu

Izraelski špijun u Pentagonu?

RUKOMET:Njemačka se boji Hrvatske

Opširnije Večernji list

Blanka u suzama, bez snage i bez medalje

Opširnije Večernji list