Srijeda, 29.05.2019.

U Gradskom kinu ‘Adio pameti’

 
Sinjsko pučko kazalište premijerno u četvrtak, 30. svibnja izvodi predstavu Ružice Gašeperov ‘Adio pameti’.

Riječ je o komediji u kojoj Ivan Pelegrini koji je unatoč svojim visokim godinama osoba živa duha, oštra i iskrena, ponekad i bolno iskrena jezika. Njegovi pokušaji da iziđe iz dosadne kolotečine često rezultiraju skandalom koji uključuju sve stanare zgrade. Ivan bježi iz staračkog doma gdje su ga smjestile njegova djeca Jerko i Biserka Pelegrini.

Režiser i scenograf ove predstave je Željko Viculin, a u predstavi glume Lovrin Tomašević, Diana Rančić, Ante Vrca, Marko Bešlić, Ljiljana Živalj Budimir, Marija Mandac, Dinko Franchini i Ana Bota.

Kakve sve dogodovštine je Ivan smislio i u kakve je probleme uvukao svoju susjedu Danku, pogledajte u Gradskom kinu Sinj u 20 sati.
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Obilježavanje Dana branitelja Sinja i Cetinske krajine

 
U organizaciji Koordinacije braniteljskih udruga proizišlih iz Domovinskog rata s područja Sinja i Cetinskog kraja, uz suorganizaciju Grada Trilja i potporu Grada Sinja u četvrtak, 30. svibnja svečano će se obilježiti Dan branitelja Sinja i Cetinske krajine.

PROGRAM SVEČANOSTI
Opširnije...
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Powerlifting: Sjajan nastup Mirka Poljaka i Zorana Pavića na prvenstvu u Slovačkoj

 
Sinjski powerlifteri Mirko Poljak i Zoran Pavić odlično su odradili natjecanje u Slovačkoj, gdje se održavalo Europsko prvenstvo XCP powerlifting federacije koje je ujedno bilo i izlučno za svjetsko okupljanje koje će naredne godine biti održano u SAD-u…

XPC – Xtreme Powerlifting Coalition je profesionalna powerlifting federacija na čijim natjecanjima se jednom godišnje može kvalificirati za prestižno natjecanje “Arnold Classic”
Opširnije...
IZVOR: WWW.FERATA.HR