Nedjelja, 29.05.2016.

Obilježavanje Dana branitelja Sinja i Cetinske krajineGrad Sinj i braniteljske udruge s područja Grada Sinja i Cetinske krajine, u ponedejeljak 30. svibnja prigodno obilježavaju Dan branitelja Sinja i Cetinske krajine.
Svečanost počinje u 9 sati polaganjem vijenaca i paljenjem svijeća na Spomen obilježju poginulim hrvatskim braniteljima u Domovinskom ratu u ‘Spomen parku hrvatsih branitelja Domovinskog rata’.
U 9,30 položit će se vijenci i zapaliti svijeće ispred biste prvog predsjednika RH, dr. Franje Tuđmana, nakon čega će uslijediti obilazak Spomen sobe poginulih hrvatskih branitelja Cetinskog kraja.
Od 10 sati u Crkvi Čudotvorne Gospe Sinjske služit će se Sveta misa zahvalnica za Domovinu i sve poginule i preminule hrvatske branitelje.
Svečanost proslave Dana branitelja Sinja i Cetinskog kraja nastavit će se od 12 sati u sportsko-ugostiteljskom kompleksu 104 Dalmatinca u Turjacima gdje se organizira cjelodnevno druženje branitelja i njihovih gostiju, uz natjecanje u malom nogometu, balotama i kartama.
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Lokalni derbi uvjerljivo otišao na stranu OSK-a

U lokalnom nogometnom derbiju OSK je sasvim zasluženo stigao do novih bodova i time se još više učvrstio u gornjoj polovici prvenstvene ljestvice…

OSK – Hrvace 3:0 (2:0)

Otok – SC Gola brda. Gledatelja: 300
Sudac: Toni Bešker (Solin)
Strijelci: 1:0 Norac-Kevo (3.), 2:0 I. Samardžić (6.), 3:0 I. Samardžić (11m 78.)
Najbolji igrač: Ivan Samardžić (OSK)
Opširnije...
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Šesto kolo u nizu Junak ostao bez pobjede

Još jedno kolo u nizu Junak je ostao bez pobjede. Iako, mora se priznati kako je ovog puta odigrao sasvim dobro, ali ponovno je zakazala realizacija…

Junak – Hajduk II 0:0

Sinj – Gradski stadion. Gledatelja: 250
Sudac: Zvonimir Sinovčić (Novigrad)
Najbolji igrač: Josip Bender (Hajduk)
Opširnije...
IZVOR: WWW.FERATA.HR

LAG Cetinska krajina na radionici u Biogradu

Ured LAG-a Cetinska krajina sudjeluje na višednevnoj radionici za Lokalne akcijske grupe pod nazivom ‘Koraci u provedbi LRS LAG-ova 2014.-2020.’ Radionica se održava u Biogradu na moru, od 27.05 do 29.05., na području LAG-a Laura.
Opširnije...
IZVOR: WWW.FERATA.HR