Utorak, 29.05.2012.

Poziv povodom obilježavanja Dana branitelja Sinja i Cetinskog kraja – 30. svibnja 2012.g

- Svim medijima i građanima Cetinske krajine
- Udruga roditelja i udovica poginulih branitelja Domovinskog rata Grada Sinja
- Koordinacija udruga proizišlih iz Domovinskog rata
- MORH - SZOP
- VAD
- MUP
- političke stranke
- nezavisna lista Nikole Tomaševića
- nezavisna lista dr. Stipislava Jadrijevića
Opširnije...

IZVOR: GRAD SINJ

Nove web stranice TZ grada Sinja

Turistička zajednica grada Sinja predstavila je u svibnju 2012. svoje nove službene web stranice www.tzsinj.hr
Zamišljene kao značajan i nezaobilazan izvor informacija za potencijalnog gosta, stranice na nov i zanimljiv način čine dostupnom cjelovitu ponudu grada Sinja. Sadrže bazu podataka hotela, privatnog smještaja, restorana i obiteljskih izletišta te nude prijedloge za provođenje odmora.
Stranice su bogate zanimljivim tekstovima i prekrasnim fotografijama, znamenitostima i gradskim događanjima. Važan su korak u promicanju Sinja kao privlačnog turističkog odredišta. Redovito će se osvježavati novim sadržajima, a bit će dostupna i verzija na engleskom jeziku.
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Prijemni ispiti u Glazbenoj školi

Osnovna glazbena škola Jakova Gotovca Sinj provodi prijemne ispite za upis u sljedeću školsku godinu.Prvi krug prijemnih ispita održani su 23. svibnja u školi u Sinju, kao i u područnim odjeljenjima 'Trilj' u Trilju i 'Fra Mirko Milanović Litre' u Otoku. Sljedeći su na rasporedu sutra, 30. svibnja u 10 sati u Sinju, u 16,30 u Trilju i u 16,30 u Otoku. Posljednji krug ispita bit će održan u subotu 9. lipnja, a u sve tri škole počet će u 10 sati.
U matičnoj školi u Sinju učenici se upisuju za instrumente: truba, klarinet, saksofon, klavir, flauta, violina, gitara i harmonika, a u područnim odjeljenjima za: klarinet, saksofon, klavir, gitara i harmonika.
Rezultati prijemnih ispita bit će objavljeni 29. lipnja u 11 sati na oglasnim pločama u školama.
IZVOR: WWW.FERATA.HR