Utorak, 29.05.2007.

Nekolicina građana koji su dobili odbijenice o stambenom zbrinjavanju, nezadovoljstvo su izrazili u Gradskoj upravi gdje ih je primila tajnica Grada Nataša Poparić.

OBAVIJEST

Centar za vozila Hrvatske i ove godine provodi akciju besplatne kontrole tehničke ispravnosti vozila. Akcija je počela danas i trajat će do 2. lipnja. U tom periodu svi zainteresirani mogu potpuno besplatno provesti tehničku kontrolu svojih vozila te smanjiti mogućnost prometne nezgode uvjetovane tehničkom neispravnošću. Akcija se provodi svakim radnim danom od 7,00 do 20,00 sati u stanici za tehnički pregled u Sinju.

KINO DANAS

Likomed veterina obavijestila je kako danas i sutra vrši deratizaciju na javnim površinama grada Sinja. Mole se građani da mamke ne diraju i ne premještaju, a za sve dodatne informacije možete se obratiti na broj telefona 701-400.

KINO DANAS

U sinjskom Gradskom kinu večeras se prikazuje "Spiderman 3" - nova priča o čovjeku pauku u kojoj se Peter Parker, bori protiv zločinaca dok pokušava uskladiti obveze super heroja i privatni život. Nepoznata crna supstanca iz drugog svijeta mijenja njegovu osobnost. Film se prikazuje u 20,45 sati.

OBAVIJEST IZ HEP-a

Zbog radova na elektroenergetskim postrojenjima, sutra i u srijedu, od 08,00 do 14,00 sati bez električne energije bit će potrošači na području triljskih naselja Roguljići i Bravići. U slučaju lošeg vremena radovi će se odgoditi za naredni dan.

OBAVIJEST

Iz službe za gospodarstvo obaviještavaju sve zainteresirane kako zahtjev za poticaj za ratarske kulture povrće i održavanje voćnjaka i vinograda mogu dostaviti u sobu 42 u zgradi Gradke uprave.

"žUPANIJSKA IZLOžBA STOKE-SINJ 2007."

Jutros je u Gradskoj vijećnici održan pripremni i koordinancijiski sastanak organizacijskoog odbora za predstojeću "županijsku izložbu stoke Sinj 2007."
Izložba će se održati 16. lipnja na sinjskom Hipodromu. Organizator najavljuje veliki broj izlagača s ciljem promicanja stočarstva na ovom području. Organizator je Hrvatski stočarski centar, Stočarska služba u Splitu, Grad Sinj, a pokrovitelji Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodnog gospodarstva i Splitsko-dalmatinske županije.

SPORT

Sutra se u Kaštel-Starom igra finalni susret županijskog nogometnog kupa u kojem se sastaju Trogir i Junak. Početak susreta je u 17,30, a polazak autobusa s navijačima je sa alkarskog trkališta u 15,45.

KRONIKA 92

PP SINJ, 27/28.05.2007.g., provaljeno u kiosk "Tisak", gdje je otuđena metalna kutija u kojoj se nalazio manji iznos novca i kutija cigareta, te raznih telefonskih bonova. šteta 26.916 Kn.

PP SINJ, 28.05.2007.g., ispred Osnovne škole na području Sinja, za vrijeme velikog odmora tjelesno su se sukobili učenici II razreda. Jedan od njih je zatražio liječničku pomoć u DZ "Sinj", gdje su mu konstatirane LTO u vidu udarca u trbuh. Slijede daljnji kriminalistički izvidi.
IZVOR: PU SD