Ponedjeljak, 29.04.2019.

Sinjani dominirali na konjičkom turniru u Zagrebu

 
U organizaciji Konjičkog kluba Edek iz Zagreba, povodom uskršnjih blagdana, na Hipodromu Zagreb održan je ‘Uskršnji konjički turnir’.

U odličnoj sportskoj atmosferi i druženju zaljubljenika u konjički sport održano je 17 utakmica u preponskom jahanju u rasponu od 60 do 1,40 m na kojima je sudjelovalo 200-tinjak preponaša iz cijele Hrvatske. U najznačajnijoj i zahtjevnijoj utakmici na visini 1,40 m slavio je Denis Gugić na grlu Siec Love, koji je osvojio i drugo mjesto s grlom Coeur Di Croatie. Na treće mjesto plasirao se pobjednikov sin, mladi Josip Gugić s grlom Fina Dona, a četvrto mjesto pripalo je Andriji Hrgoviću na grlu Dijon Vlas.
Opširnije...
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Marko Milun nepobjediv u super teškoj kategoriji

 
Treću godinu za redom prvak Hrvatske u superteškoj kategoriji postao je Marko Milun.

Mladi boksač iz Dicma, član BK Leonardo iz Zagreba, u finalu Prvenstva Hrvatske je bio brži, agilniji i precizniji od Luke Pratljačića iz Osijeka, kojemu je ovo prva godina u kategoriji iznad 91 kilograma. Milun je još jednom pokazao svoju dominaciju u najjačoj kategoriji i za sada nema premca u Hrvatskoj iznad 91 kilograma, a jedan je od najboljih europskih boksača u ovoj kategoriji.
Opširnije...
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Lana Grubišić Čabo najbolja rukometašica PH za 2006. godište

 
Još jedan lijep rezultat ostvarile su mlade sinjske rukometašice. Na završnici PH u kategoriji U13, rukometašice Sinja su, među 20 ekipa, osvojile vrlodobro 7. mjesto. Još veći uspjeh postigla je mlada Sinjanka Lana Grubišić Čabo koja je, zahvaljujući odličnim igrama, proglašena za najbolju igračicu Prvenstva, što je za nju i Klub iznimno veliko priznanje.
Opširnije...
IZVOR: WWW.FERATA.HR