Srijeda, 29.04.2009.

"IZBORI 2009."

U subotu 02. svibnja istječe zakonski rok do kojeg građani mogu podnositi zahtjeve za upis, dopunu ili ispravak u popisu birača. Kako bi građani mogli ostvariti svoja prava, službe nadležne za popise birača u uredima državne uprave u svim hrvatskim županijama, u subotu 02. svibnja 2009. godine radit će od 08.00 do 16.00 sati.

OBAVIJEST

Hrvatska narodna stranka - Liberalni demokrati podružnica Sinj sutra, 30. travnja, u 18,00 sati, u Galeriji Galiotović u Sinju održat će tribinu pod nazivom HNS (Hrvatska narodna stranka - Liberalni demokrati) za narodno zdravlje. Predavač će biti prim. Doc. Dr. sc. Mladen Smoljuanović, nastavnik na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Splitu. Organizatori pozivaju sve zainteresirane da nazoče predavanju.

UPIS U DJEčJE VRTIćE

Prijave za upis djece u dječji vrtić "Bili cvitak" primaju se do 5. svibnja radnim danom u vremenu od 09,00 do 12 sati te četvrtkom od 12 do 17 sati u vrtiću Maslačak na štaliji. Rezultati upisa bit će objavljeni 9.lipnja 2009 god. Na oglasnim pločama vrtića.

Dječji vrtić Trilj obavještava kako će se prijave za upis u triljski dječji vrtić zaprimati od 4.do 22.svibnja 2009. god. svakim radnim danom od 09 do 15 sati u prostorijama dječjeg vrtića Trilj u ulici Ante Starćevića.
Objave rezultata bit će 29. svibnja na oglasnoj ploči vrtića.
Za sve ostale informacije zainteresirani se mogu obratiti na telefon 832-333.

IVA RANčIć OSVOJILA 3. MJESTO NA DRžAVNOM PRVENSTVU IZ KEMIJE

Na nedavno održanom prvenstvu Hrvatske iz kemije koje je održanu Puli, odličan rezultat ostvarila je učenica gimnazije Dinka šimunovića u Sinju Iva Rančić, zauzevši na kraju treće mjesto. Mentorica učenice 3.a je profesorica Dragica šabić.

KINO DANAS

U sinjskom kinu večeras u 19,00 sati prikazuje film za djecu "Priče za laku noć" sa Adamom Sendlerom u glavnoj ulozi.

SPORT

Sinoć su rukometaši Cetinke napravili veliki korak prema osvajanju prvog mjesta u 2. Hrvatskoj rukometnoj ligi. Triljani su u Splitu pobijedili Hrvatski Dragovoljac 27-25. Dva kola prije kraja Cetinka je vodeća ispred Metković 1963. U subotu igra u svojoj dvorani protiv Dubrovnika, a u posljednjem kolu u Sinju se sastaju Kamičak i Cetinka. Triljanima za potvrdu prvog mjesta iz ova dva susreta trebaju dva boda.


Ovog petka 1. svibnja u organizaciji AK Otok održat će se atletska priredba Ekipno prvenstvo Hrvatske u planinskom trčanju. Start utrke je u 10,30 sati na trgu dr. Franje Tuđmana, a cilj je u Gornjim Koritima. Sve informacije za sudjelovanjem i druge obavijesti mogu se dobiti na broj organizatora 098 766 586.