Nedjelja, 29.03.2015.

Šampion ovogodišnjeg sajma ‘Sinj 2015.’ pršut s Krka

Šampion 10. jubilarnog Nacionalnog sajma pršuta i trajnih suhomesnatih proizvoda ‘Sinj 2015.’ je pršut tvrtke ‘Žužić’ s otoka Krka. Vicešampion ovogodišnjeg sajma je pršut tvrtke ‘MEL – Mesnice Lovrić’, dok je zlatna plaketa za 3. mjesto pripala pršutani  ‘Delicije Marović’.
Opširnije...
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Sinjska (d)Iva!Sjajnim nastupom u 3. krugu pjevačkog natjecanja The voice – najljepši glas Hrvatske, Iva Ajduković plasirala se u drugu live emisiju showa!

Naša Iva opet je pokazala svom Sinju i ostatku Hrvatske kako se vlada pozornicom i zasluženo prošla u daljnje natjecanje poznatog showa. Nimalo lak zadatak koji joj je zadao njen mentor Tony Cetinski, hit svjetski poznate Jessie J ‘Domino’, odradila je na svjetskoj razini i oduševila publiku i mentore.

Iako su gledatelji svojim glasovima odabrali Juru Brkljaču, Tony je odlučio u svom timu zadržati i Ivu Ajduković, dok je Riječanka Božidarka Čerina napustila natjecanje.

Našu talentiranu sugrađanku možete gledati već sljedeće subote u drugoj live emisiji popularnog showa, a podržati je možete pozivima i sms porukama od 20 h na prvom programu HRT –a.

Sritno, Ive!

IZVOR: WWW.FERATA.HR

Alkar kreće u Ligu za prvaka, Cedevita domaćin u Dvojci

Alkar će u nedjelju s početkom u 19 sati nastup u Ligi za prvaka otvoriti u Zagrebu gdje gostuje kod aktualnog prvaka Cedevite…
Treći plasman među najbolje hrvatske klubove sjajan je doseg za sinjski klub, pogotovo ako se u obzir uzme cijeli niz ozljeda koje su poharale svlačionicu i opasno zaprijetile da u potpunosti kompromitiraju sve dobro učinjeno.
Opširnije...
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Najava sportskog vikenda

Nedjelja, 29. ožujka
Košarka
A-1 liga, LZP 6. kolo: 19,00 h: Cedevita – Alkar

Nogomet
Treća HNL-jug, 23. kolo:
16,00 h: Jadran LP – Junak
16,00 h: Hrvace – Neretva

1. ŽNL, 18. kolo: 16,00 h: Sloga – Tekstilac

Borilački sport
20,00 h:Piccadilly Sinj Fight Night

IZVOR: WWW.FERATA.HR