Utorak, 29.03.2011.

Sutra radovi u Ramskoj i Put Međina

Iz Upravnog odjela za prostorno planiranje, komunalne djelatnosti, gospodarstvo i upravljanje imovinom Grada Sinja uputili su obavijest građanima da će se 30. ožujka postavljati završni sloj asfalta u ulicama Put Međina i Ramskoj. Stoga građane mole da sutra ne prometuju vozilima u navedenim ulicama.
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Sjednica Općinskog vijeća Otoka

Danas je održana 15. sjednica Općinskog vijeća Općine Otok, na kojoj se raspravljalo o 8 točaka Dnevnoga reda. Uz planiranih pet točaka, na samom početku sjednice predsjednik Vijeća Stipe Vuleta, Dnevni red nadopunio je s još 3 točke.
Većinom glasova prihvaćeno je polugodišnje Izviješće o radu općinskog načelnika za razdoblje od srpnja do prosinca 2010. godine, kao i godišnji Izvještaj o izvršenju proračuna za prošlu godinu. Prihvaćena su i izviješća o izvršenju Programa gradnje i održavanja komunalne infrastrukture za 2010. godinu.
IZVOR: WWW.FERATA.HR
...

Podjela preostalih kućnih brojeva

Iz sinjske gradske uprave obavijestili su kako će predstavnici mjesnih odbora sa području grada Sinja danas preuzeti nepodijeljene pločice s kućnim brojevima, te ih podijeliti po naseljima.
Ukoliko se podjela ne bude mogla realizirati na ovakav način, Grad Sinj angažirat će nekoliko osoba koje će podijeliti preostale pločice.
IZVOR: WWW.FERATA.HR

8. svibnja novi izbori u Trilju

Gradonačelnik Trilja Ivan Šipić jučer je donio odluku o raspisivanju ponovljenih izbora za članove vijeća mjesnog odbora Trilj. Ponovljeni izbori održat će se 8. svibnja 2011. godine. U vijeće MO Trilj birat će se sedam članova.
Obrasce za podnošenje kandidacijskih lista političke stranke i nezavisni kandidati mogu preuzeti u Gradskom izbornom povjerenstvu, na adresi Poljičke republike 15, od danas do 11. travnja.
Prijedlozi kandidacijskih lista moraju biti zaprimljeni u Gradskom izbornom povjerenstvu najkasnije do 11. travnja 2011. godine do 24 sata.
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Prohodnost cesta

Zbog prepriječenog teretnog vozila na D 62 između Vrgorca i malog Prologa obustavljen je promet i preusmjerava se preko Staševice.
Zbog bure, dionicom Jadranske magistrale od Senja do Svete Marije Magdalene zabrana je za autobuse na kat, vozila s kamp prikolicama i motocikle (I. skupina).
Zbog jakog vjetra na dionici autoceste A 1 od čvora Maslenica do tunela Sveti Rok brzina je ograničena na 60 km/h.
IZVOR: HAK
...