Srijeda, 29.02.2012.

Sutra Združena vježba 'Sinj 2012.'


FOTO: DVD Sinj

U organizaciji Grada Sinja, Stožera za zaštitu i spašavanje Grada Sinja, a uz potporu Područnog ureda za zaštitu i spašavanje Split, u Sinju će se sutra održati Združena vježba zaštite i spašavanja 'Sinj 2012.' Pretpostavka vježbe je potres i posljedice potresa, a na vježbi će aktivno sudjelovati 172 osobe.
IZVOR: WWW.FERATA.HR
...

KORIZMA U SINJU

Raspored događanja:
ponedjeljkom:
SEMINAR KRŠĆANSKE DUHOVNOSTI
12. i 26. ožujka nakon večernje sv. mise u 18.30 sati (voditelj: fra Ante Čovo)

srijedom:
BIBLIJSKE VEČERI
nakon večernje sv. mise u 18.30 sati (voditelj: fra Domagoj Runje)
IZVOR: SVETIŠTE GOSPE SINJSKE
...

Savez za neradnu nedjelju

Dana 1. ožujka 2012.g., u Dvorani Gospe Sinjske u Sinju, u organizaciji Udruge za promicanje cjelovite dobrobiti čovjeka, društva i prirode Cjelovit život, s početkom u 19:30 sati održat će se okrugli stol i tribina "Savez za neradnu nedjelju".
Sudionici okruglog stola su:
1) prof. dr. sc. Neven Šimac,
2) Marijana Petir, podpredsjednica HSS-a
3) Hrvoje Marušić, predsjednik HUP-a Dalmacije
4) fra Bože Vuleta, gvardijan Svetišta Gospe Sinjske
5) Margareta Malger, izvršna tajnica Sindikata trgovina Hrvatske

PRILIKA ZA NEZAPOSLENE: Sutra “Sajam poslova”

SPLIT – Prema statističkim podacima sa područja Splitsko-dalmatinske županije u evidenciji Hrvatskog zavoda za zapošljavanje nalazi se  45.131 osoba, što je 13,5 posto od ukupnog broja nezaposlenih građana Hrvatske. Kako bi se ta brojka donekle smanjila, Hrvatski zavod za zapošljavane tijekom godine organizira niz akcija, među kojima je i Sajam poslova koji će se slijedećeg mjeseca upriličiti u 22 grada.

Za Splitsko-dalmatinsku županiju Sajam će održati u Podstrani, u hotelu „Lav“, 1. ožujka s početkom u 9.00 sati. Sajmu će nazočiti poslodavci, nezaposleni, studenti i učenici. Dobro su došli  i  drugi zainteresirani.  Savjetnici mole nezaposlene da obvezno ponesu osobnu iskaznicu, životopis, radnu knjižicu i evidencijski karton.  Osnovni cilj sajma je uspostava neposrednog kontakta između nezaposlenih i poslodavaca. U sklopu sajma bit će organizirani okrugli stolovi, radionice, tribine i prezentacije na kojim će sudjelovati  predstavnici  HZZ, predstavnici poslodavca  i drugi.

IZVOR: WWW.GLASZAGORE.COM