Petak, 29.02.2008.

PREDAVANJE ZA POLJOPRIVREDNIKE

U Gradskoj vijećnici oko 11 sati počelo je predavanje za poljoprivredne proizvođače s našega područja na temu: «Novosti u zaštiti povrća», organizatori predavanja su Hrvatski zavod za poljoprivrednu savjetodavnu službu, odsjek splitsko - dalmatinske županije i tvrtka Sigenta. Predavanje održava dipl. ing Danko Tolić.

DANAS POSLJEDNI DAN ZA PRIJAVU POREZA NA DOHODAK

Danas je posljednji dan za prijavu poreza na dohodak u 2007. godini. Kako se u poreznim ispostavama ne bi stvarale gužve i kako bi svi porezni obveznici na vrijeme mogli dostaviti porezne prijave, sve ispostave Porezne uprave danas će raditi produženo radno vrijeme, od 07,00 do 19,00 sati.
Prijave se mogu poslati i poštom - preporučeno još samo danas do ponoći. Povrat poreza ne može se ostvariti ukoliko porezna prijava nije predana na vrijeme.
Podsjećamo da danas istječe i rok do kojega se trebaju predati i zahtjevi za dječji doplatak, kako bi se korisnicima isti mogao isplaćivati bez prekida.

IZBORNA SKUPšTINA HDZ-a GRADA SINJA

Na jučer održanoj izbornoj skupštini temeljnog ogranka HDZ-a Gradske organizacije Sinj za predsjednika je izabran Stipe župić, te 8 članova izvršnog odbora kao i 22 delagata koji će predstavljati temeljni ogranak na Skupštini gradske organizacije, koja bi se trebala održati sredinom ožujka.

KINO DANAS

U 17 i 30 u gradskom kinu igra animirani film sinkroniziran na hrvatski "Yohuu", a u 19 sati i 30 minuta igra romantični američki film namijenjen gledateljima svih uzrasta naziva «Začarana «.

SINJSKE MAžORETKINJE U LUDBREGU

Sinjske mažoretkinje sudjelovat će na 8. Državnom prvenstvu u twirlingu, koje će se od danas do nedjelje održavati u Ludbregu. Sinjanke će se predstaviti s 23 koreografije, i to 3 grupne a ostalo solo i duo. U Ludbreg je otputovalo 25 mažoretkinja, mlađih kadetkinja, juniorki i seniorki.

DODJELA PRIZNANJA I NAGRADA NAJBOLJIM SPORTAšIMA I KLUBOVIMA U 2007. GODINI



Sinoć je u prepunom Gradskom kinu održana svečanost dodjele priznanja i nagrada najboljim športašima i klubovima grada Sinja za 2007 godinu.

...

SPORT

Sutra se igra 16. kolo A1 košarkaške lige u kojem Alkar dočekuje ekipu Borik Puntamika. Početak susreta je u 19,30 sati.
U natjecanju A2 lige triljska Cetina u 17 i 30 igra u Solinu protiv Solina.

Sutra starta nastavak 3.Hrvatske nogometne lige jug.Na Gradskom stadionu u 15 sati sastaju se Junak i Velebit iz Benkovca, a Hrvace u isto vrijeme igraju u Biogradu protiv Primorca.

U nedjelju je na rasporedu prvo kolo nastavka ovog dijela sezone 4.HNL jug, u kojemu je derbi u Splitu gdje se sastaju Split i OSK, početak susreta je u 15 sati, u istom terminu u Tučepima igraju Jadran i Glavice.

Rukometašice Sinja na svom parketu sutra, 1. ožujka, igraju u 16 sati protiv Kaštela, a Cetina gostuje kod Makarske.Triljska Cetinka gostuje kod Opuzena, početak susreta je u 18 sati, a sinjski Kamičak sutra u 14 sati dočekuje ekipu Trogira.

Odbojkašice Sinja sutra u 16 sati igraju u Splitu protiv ekipe Split-Brda.

"ZAVOD ZA ZAPOšLJAVANJE 2" U LISINSKOM



28. veljače 2008. godine u Maloj dvorani KD Lisinski u Zagrebu Sinjsko pučko kazalište izvelo je komediju "Zavod za zapošljavanje 2" pred više od tri stotine Zagrebačkih cetinjana i njihovih gostiju. Ovo je drugi nastup SPK u Zagrebu te su svojim nastupom oduševili sve prisutne koji su sinjske glumce prekidali mnogobrojnim aplauzima.
Realizaciju ovog događaja ostvarili su Klub Sinjana-Zagreb i udruga "Studenti Cetinske krajine"-Zagreb.