Utorak, 29.01.2013.

Održan javni skup ispred HEP-aIspred upravne zgrade sinjskog pogona HEP-a danas je održan javni skup kojim su građani upozorili javnost na višegodišnji problem zastarjele niskonaponske mreže na području zapadnog dijela Sinja i okolnih naselja. Na skupu se okupilo 40-ak građana. Opširnije...
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Do četvrtka traju prijave za put u Rim

U tijeku su posljednje pripreme za putovanje u Rim na uskršnje euharistijsko slavlje. Prijave traju do kraja siječnja.

Podsjećamo, odlazak u Rim za sve zainteresirane s područja Cetinskog kraja organizirala je organizirala grupa Hrvatačana, predvođena Stipom Radanom Vabom. Polazak se planira za 29. ožujka, a povratak je 1. travnja, na Uskrsni ponedjeljak. Za sve polaznike organiziran je smještaj u hotelu, doručak i večera. Kako doznajemo, do sada se prijavilo 30-ak osoba, a mjesta još uvijek ima. Ukupna cijena puta je 1.830,00 kuna po osobi, a može se platiti u dvije rate.

Prijave traju do 31. siječnja, a zainteresirani se za prijave i sve potrebne informacije mogu javiti Stipi Radanu Vabi na broj 098/170-1591.
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Koncert u Galeriji Sikirica

U suradnji s Glazbenom školom J. Gotovca i Hrvatskom Glazbenom scenom mladih, u Galeriji Sikirica nastupiti će Pedro Ribeiro Rodrigues iz Portugala. Posjetitelji će moći uživati u sonatama portugalskog skladatelja Carlosa Seixasa koje će Pedro izvesti na gitari.
Koncert će se održati u Galeriji Sikirica (Alkarski dvori), u utorak 29.siječnja 2013. godine s početkom u 19. sati.
Ulaz je slobodan.
IZVOR: WWW.GLASZAGORE.COM

Pobjede kuglača Sinja i Trilja

Sinjski i triljski kuglaši proteklog su vikenda nastavili s prvenstvom, a dobru formu potvrdili su novim pobjedama...
Kuglački klub Sinj u obnovljenoj triljskoj kuglani je rezultatom 5:3 bio bolji od Mertojaka iz Splita, a vrijedi spomenuti da su Sinjani prvi koji uspjeli nanijeti poraz Splićanima u dosadašnjem dijelu sezone.
Još uvjerljiviji su bili kuglači triljskog Bojovnika koji su sa 6:2 pobijedili Imotski, te tako napravili bitan korak prema vrhu ljestvice.

Rezultati:
Sinj - Mertojak Split 5:3
Bojovnik Trilj - Imotski 6:2
IZVOR: WWW.FERATA.HR