Četvrtak, 29.01.2009.

URUčENE ODLUKE O ODOBRENJU KREDITADanas, 29. siječnja, u prostorijama Gradske vijećnice Grada Sinja gradonačelnik Grada Sinja uručio je Odluke o odobrenju kredita Korisnicima po Zaključku Gradskog Poglavarstva Grada Sinja sukladno Programu poticanja poduzetništva u Gradu Sinju za 2008. godinu.

Proračunom Grada Sinja za 2008.g. za navedeni program osigurana su sredstva u iznosu od 450.000,00 kuna za kreditiranje 4 programa, i to:

-Nabavka opreme za mini siranu na obiteljskom poljoprivrednom gospodarstvu POLJAK ANKICA, iznos kredita: 180.000,00 kuna

-Nabavka stroja za vezenje za obrt za vezenje "LAMBADA VEZ", vl. Zoran Bilokapić, iznos kredita: 140.000,00 kuna

-Nabavka opreme (stroj za falcanje cijevi - 6 metara), za obrt za graditeljstvo (limarski obrt) "VUKOVIć M", vl. Milan Vuković, iznos kredita: 80.000,00 kn

-Nabavka opreme za djelatnost privatne zaštite za PATRONUS PRIMUS D.O.O. za zaštitu osoba i imovine, osnivač Vedran đipalo, iznos kredita: 50.000,00 kuna.

OBAVIJEST

Udruga dragovoljaca i veterana Domovinskog rata te Udruga roditelja udovica hrvatskih branitelja u suradnji s "Pokretom Krunice za obraćenje i mir" iz Zagreba, organizira jednodnevno hodočašće u Rijeku. Zbog ograničenog broja hodočasnika, potrebno je obaviti prijavu na broj mobitela 098 707 900. Hodočašće će se održati 7. veljače, a svečanu svetu misu predvodit će nadbiskup riječki mons. Ivan Devčić, a očekuje se i dolazak fra Zvjezdana Linića.

KINO DANAS

U ljeto 2005.godine crtani film "Madagaskar" oduševio je kako domaću, tako i internacionalnu publiku te je, napunivši iste godine kino blagajne širom svijeta s više od pola milijarde dolara, postao obiteljska komedija broj jedan. Jednom kad su gizdavi lav, brbljava zebra, tjeskobna žirafa i pametni i živahni nilski konj dospjeli u kino dvorane širom svijeta postali su najpoznatija četvorka sezone. Sve njih možete pogledati danas u sinjskom gradskom kinu od 17.30 sati.

Od 19.30 sati na rasporedu gradskog kina je triler "Tijelo od laži" u kojem igraju Leonardo Di Caprio i Russel Crowe.