Subota, 29.01.2005.

UPLAćEN NOVAC ZA JUNAKOVO IGRALIšTE

Predstavnicima grada potvrđeno je kako je firma koja je otkupila Junakovo igralište uplatila 22milijuna i 990 tisuća kuna na računa grada Sinja. Pročelnik za gospodarstvo Damir Talaja potvrdio je kako će se već sljedeći tjedan raspisati natječaj za gradnju novog stadiona.

Pročelnik Talaja -izvjestio je kako će se od ovog novca izdvojiti i 4 milijuna kuna za izgradnju novog športskog polivalentnog centra u gradu.

STANJE NA CESTAMA U CETINSKOM KRAJU

Na radost djece koja su još uvijek na zimskim praznicima jutros je grad Sinj pokriven bijelim pokrivačem debelim četiri centimetra.
No snijeg je donio i probleme na prometnicama Cetinskoga kraja.....

STANJE NA CESTAMA

Snijeg pada gotovo u cijeloj Hrvatskoj.Zato su ponovno zatvorene pojedine prometnice za promet pojedinih skupina vozila......

DANI KRNJEVALA

Kraj siječnja i početak veljače obilježit će krnjevalskim svečanostima gotovo cijeli Cetinski kraj......

SPORT

Nogometna utakmica između Junaka i Mosora koja se trebala odigrati u 14 sati zbog vremenskih neprilika je odgođena - potvrdio je trener Junaka Ivica Glavan , no od 14 sati na Junakovom igralištu održat će se trening za seniorsku momčad nogometnog kluba Junaka.

športsko ribolovno društvo "Cetina" sutra organizira polaganje ribičkog ispita:Prijava kandidata kao i ostale informacije vrše se na telefonu društva 822-715 ili osobno upisom u novim prostorijam društva na adresi Kvartiri 1.

Košarkaški Klub "Alkar" u 12 kolu lige Ožujsko večeras će na svom terenu ugostiti košarkaški klub Triglav Osiguranje iz Rijeke.Početak utakmice u sinjskoj športskoj dvorani od 19 sati.

KINO DANAS

Večeras u gradskom kinu "Sloboda" igra američki fila Oceanovih 12 .Film igra u dva termina od 18 i 20 sati.

VRIJEME

U poslijepodnevnim satima očekuje nas razvedravanje , s jakom do olujnom burom. Najviša dnevna temperatura od 0 do 8 stupnjeva Celzijevih.