REVIZIJA POSLOVANJA PODUZEćA "PROMET SINJ"

U sinjskom poduzeću za prijevoz putnika "Promet Sinj" još uvijek nisu definirani vlasnički odnosi između strateškoga partnera "Prometa Makarska" i Grada Sinja. Doznajemo u tu tvrtku dolazi nezavisni revizor kako bi upotpunosti razjasnio stanje u toj firmi. Sto postotni formalno pravni vlasnik poduzeća je, kako ističu u gradskoj upravi, Grad Sinj koji bi prema riječima gradonačelnika za dva do tri dana trebao postaviti novoga čovjeka na čelno mjesto poduzeća.

što se tiče konsolidacije poduzeća jedan dio je odrađen, a ostali poslovi trebaju se privesti kraju. Gradonačelnik Tomašević ističe kako je konsolidacija Autoprijevoza tekuća već duže vrijeme. Odrađen je jedan dio poslovnih obveza, ali ostali se poslovi svakako trebaju privesti kraju.
Strateški partner Promet Makarska i njen vlasnik Mate Jujnović kaže kako je revizija poslovanja i vlasničke strukture trebali biti već od prije jer su u "Prometu Sinj" za nju poptuno pripravni. Još napominje kako je do sada u sinjsku tvrtku uložio veliki kapital te najavljuje i dodatna novčana ulaganja. Jujnović ističe kako je do sada u "Promet Sinj" unio 20-tak autobusa, te je trenutačno na gradu Sinju da izvrši konsolidaiju tvrtke koja bi prema njemu mogla potrajati najviše dva mjeseca.


03.05.06