Četvrtak, 28.12.2017.

Koncert Gradske glazbe Sinj

U okviru programa ‘ Advent u Sinju’ večeras u Gradskom kinu Sinj održat će se tradicionalni božićno-novogodišnji koncert Gradske glazbe Sinj.
Koncert počinje u 20 sati uz prigodni božićni domaći i strani repertoar uz već tradicionalne skladbe kao ‘Na lijepom dunavu’, ‘Radetzky Marsch’ i slično.
Ulaz je slobodan.
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Koncert Mješovitog i Dječjeg zbora iz Brnaza


Mješoviti i Dječji zbor svetog Nikole Tavelića iz Brnaze sutra, 29. prosinca u crkvi u Brnazama održat će svoj tradicionalni božićno – novogodišnji koncert.
Osim ova dva zbora, kao gosti nastupit će mandolinski sastav ‘Osinium’, Mješoviti zbor iz Župe sveti Kajo, muška klapa KUD-a ‘Vrilo’, a na kraju će svi zajedno zapjevati pjesmu ‘Narodi nam se’.
Koncert će početi u 18 sati.
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Održan koncert mješovitog zbora grada Sinja i gostiju


Sinoć je u prepunoj dvorani Galerije Sikirica održan tradicionalni božićno-novogodišnji koncert mješovitog zbora Grada Sinja i gostiju, u skopu Adventa u Sinju.
Zbor je za posjetitelje pripremio bogat repertoar prigodnih pjesama božićne tematike, dok su i gosti pjevali u sličnom tonu.
Koncert je otvorio tenor splitskog HNK Špiro Boban, dok je klavirska pratnja bila Rozarija Samodol. Koncert je uveličala i Marija Župić Bošnjak melodijama klarineta, te Božo Župić (bas) akademski solopjevač. U nastavku programa nastupali su mandolinski sastav Osinium, te klapa Vrilo.
Opširnije...
IZVOR: WWW.FERATA.HR