Petak, 28.10.2016.

Kaufland ne radi na blagdan Svih svetih!

Blagdan Svih svetih jedan je od vjerskih blagdana duboko ukorijenjenih u Hrvatskoj, dan kada se obitelji okupljaju i prisjećaju onih koji više nisu s njima, obilaze groblja i uređuju posljednja počivališta svojih najmilijih.
Uvažavajući vrijednost ove tradicije i važnost obiteljskog života, uprava Kauflanda Hrvatska odlučila je svim svojim zaposlenicima omogućiti da utorak 1. studenog provedu u krugu svojih obitelji!
„Trgovina je  jedna od najmnogoljudnijih djelatnosti u Republici Hrvatskoj,  pa smatramo da, osim mirnih blagdana za svih 3.700 zaposlenika Kauflanda Hrvatska, ovakvim potezima možemo utjecati i na percepciju čitave branše“, izjavio je generalni direktor Kauflanda Hrvatska k.d.

Ministarstvo pravosuđa odobrilo projekt Udruzi Srma

Ministarstvo pravosuđa odobrilo je Udruzi Srma provedbu projekta ‘Besplatna primarna pravna pomoć u Cetinskoj krajini i Splitsko-dalmatinskoj županiji’.
Opširnije...
IZVOR: WWW.FERATA.HR

‘Dani otvorenih vrata’ u Općinskom sudu u Sinju

Voditelj Stalne službe Općinskog suda u Sinju Željko Gusić dostavio nam je javni poziv predsjednika Općinskog suda u Splitu Gorana Čolaka na ‘Dane otvorenih vrata’ u Općinskom sudu u Splitu, koji će se održati 2. studenog s početkom u 9 sati.
Opširnije...
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Peticija za povratak Kapele sv. Ante na njezino povijesno mjestoU ime Odbora za povratak Kapele sv. Ante u Glavicama na njezino staro mjesto, fra Miroslav Modrić nam je poslao dopis u kojem poziva na potpisivanje peticije za izmještanjem Kapele. Dopis prenosimo u cijelosti.
Opširnije...
IZVOR: WWW.FERATA.HR