Srijeda, 28.10.2015.

Humanitarna akcija ‘Solidarnost na djelu’

U organizaciji Udruga žena ‘Triljanke’ Trilj i Zajednice žena ‘Katarina Zrinski’ Trilj, 29. i 30. listopada, vršit će se prikupljanje pomoći u hrani za socijalno ugrožene obitelji s područja Grada Trilja pod nazivom ‘Solidarnost na djelu: jedna osoba – jedan prehrambeni proizvod’.
Prikupljanje će biti organizirano u supemarketu Studenac pokraj školske dvorane, supermarketima Tommy na Vedrinama i u centru grada, a prikupljat će se prehrambeni proizvodi dužeg roka trajanja poput tjestenine, šećera, juha u vrećici, pelati, sol, brašno itd.
Akciji se priključuju i matična Osnovna škola kao i dječji vrtić Trilj, a organizatori pozivaju i sve sugrađane i sugrađanke da kupnjom gore navedenih i sličnih, dugotrajnih, artikala pomognu onima koji si to ne mogu priuštiti.
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Za Sinišu Zubca prikupljeno 17.130 kunaU nedjelju, 25. listopada u Pastoralnom centru Presvetog Srca Isusova u Košutama upriličena je humanitarna prodaja slika za pomoć u liječenju oboljelom mladiću iz Košuta Siniši Zubcu, koji boluje od rijetkog oblika leukemije.
Opširnije...
IZVOR: WWW.FERATA.HR