Subota, 28.09.2019.

Počelo ‘Jesenjarenje’


U Galeriji Sikirica u četvrtak je službeno otvoren program ‘Jesenjarenja’, jesenske sheme nastale kao plod suradnje Kulturno umjetničkog središta Sinj, odnosno Galerije Sikirica i udruge Sinjski kulturni pokret, s ciljem da se svim građanima Sinja i Cetinske krajine pruži prilika da uživaju u šarolikom i kvalitetnom kulturno-umjetničkom sadržaju.
Opširnije...
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Novi album Mysterium Mysterie ‘Sam protiv svih’


Sinjski band Mysterium Mysteria objavio je novi album.
Nakon prvog albuma ‘Ljubav iznad zakona’ iz 2015. godine upravo je završen drugi studijski album ‘Sam protiv svih’. Prema riječima Jure Župića, za razliku od prvog albuma koji je uglavnom bio duhovne tematike s pogledom prema nebu, na drugom albumu su se okrenuli malo više prema zemlji i ovim našim ‘svagdašnjim bitkama’.
Opširnije...
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Najava sportskog vikenda

Pred nama je još jedan zanimljiv sportski vikend u kojem nas očekuje start košarkaškog prvenstva za Alkar, zanimljiv ragbi derbi Sinja i Nade te novi izazov za Junaka koji kao vodeći ide u Split…
Izuzev košarke i nogometa koje smo najavili u ranije objavljenim tekstovima, od ostalih sportskih zbivanja najviše “piza” veliki ragbi derbi u kojem je Sinj domaćin Nadi. Sinj je prvenstvo otvorio domaćim porazom od Zagreba i nema sumnje da će dati baš sve od sebe da sruši splitskog ragbi velikana.
Opširnije...
IZVOR: WWW.FERATA.HR