Srijeda, 28.08.2019.

Ovog vikenda zrakoplovna pripredba ‘Sinj Air Show 2019.’

 
Zrakoplovno-tehničko društvo Sinj u suorganizaciji s Gradom Sinjem, pod pokroviteljstvom Splitsko-dalmatinske županije, a uz potporu Ministarstva obrane i Ministarstva unatarnjih poslova, na aerodromu Sinj organizira međunarodnu zrakoplovnu priredbu ‘Sinj Air Show 2019.’ koja će se održati od 30. kolovoza do 1. rujna 2019.
Opširnije...
IZVOR: WWW.FERATA.HR

ŽRK Sinj organizira 25. Memorijalni rukometni turnir u spomen na poginule branitelje

 
Ženski rukometni klub Sinj organizira 25. Memorijalni rukometni turnir u spomen na sve poginule branitelje s područja Cetinske krajine.

Turnir će se održati 31. kolovoza 2019. u Gradskoj sportskoj dvorani Ivica Glavan – Ićo, u vremenu od 10,30 do 17,30 sati.

Na turniru nastupaju četiri ekipe podijeljene u dvije grupe – u grupi A igraju ŽRK Sinj i ŽRK Grude, a u grupi B RK Dalmatinka Ploče i ŽRK Split.

Na turniru će biti proglašen najbolji strijelac, golman i najbolji igrač turnira, te tri prvoplasirane ekipe osvajaju zaslužene pehare.
Opširnije...
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Počinje 6. Kašetarnica

 
U okviru manifestacije Dani Alke i Velike Gospe, a u organizaciji Udruge za promicanje suvremene umjetnosti (UPSUS) u četvrtak, 29. kolovoza 2019. počinje 6. Kašetarnica.

Riječ je o ekološko umjetničkom paviljonu koji fokus usmjerava na javne i neiskorištene prostore i stavlja ih u funkciji umjetničkog djelovanja. Projekt se bavi metodologijom izlaganja ukazujući na krhkost i promjenjivost prostora, a sama Kašetarnica je montažna građevina s rokom trajanja. Ove godine Kašetarnica će biti postavljena u Gradskom parku, a u okviru projekta održavat će se niz radionica i zanimljivih sadržaja za djecu i odrasle.
Opširnije...
IZVOR: WWW.FERATA.HR