Petak, 28.08.2015.

Kreće odbrojavanje do velikog finala "Ožujsko Balota 2015.“Velika završnica najvećeg nadmetanja u balotama u Hrvatskoj u subotu, 29. kolovoza na terenima boćarskog kluba na hipodromu u Sinju – Vodeći balotaški turnir u Hrvatskoj omogućuje svim posjetiteljima besplatan koncert Dražena Zečića i Jasmina Stavrosa

Sinj, 26. kolovoza 2015. – Tereni boćarskog kluba na hipodromu u Sinju u subotu, 29. kolovoza postat će glavno poprište nadmetanja balotaša na velikoj završnici „Ožujsko Balota 2015.“, najvećeg balotaškog turnira u Hrvatskoj. Turnir u ovoj tradicionalnoj dalmatinskoj igri održava se već četvrtu godinu zaredom, a ovogodišnje izdanje najavljuje cjelodnevnu balotašku igru od 13 do 20.30 sati, kada će se najbolje ekipe natjecati za glavnu nagradu u iznosu od 30.000 kuna.
...

Grad Sinj poziva na SWOT radionice

Grad Sinj poziva sve zainteresirane institucije, poduzetnike, ustanove, udruge i fizičke osobe na SWOT radionice u sklopu izrade Strategije razvoja grada Sinja za razdoblje 2015. – 2020. godina.
Opširnije...
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Zbog slabog interesa bit će raspisan novi natječaj za direktora TZ Sinj

Turističko vijeće Turističke zajednice grada Sinja zbog slabog odaziva poništava natječaj za novog direktora/direktoricu Turističkog ureda te će ići u raspisivanje novog natječaja.
Kao što smo izvijestili, dosadašnja direktorica sinjske Turističke zajednice Jelena Bilić izabrana je za direktoricu predstavništva HTZ u Češkoj Republici te će tu dužnosti preuzeti 1. rujna. Stoga je Turističko vijeće TZ Sinja početkom kolovoza raspisalo natječaj za izbor novog direktora/direktorice Turističkog ureda. No, kako doznajemo, na natječaj su stigle tek dvije prijave.
Opširnije...
IZVOR: WWW.FERATA.HR