Srijeda, 28.08.2013.

Torcida Trilj organizira malonogometni turnir

Udruga navijača Hajduka Torcida Trilj povodom Mihovilskih dana organizira malonogometni turnir pod pokroviteljstvom grada Trilja na školskom igralistu u Trilju. Turnir počinje 08.09. i igra se 4+1 (2 zamjene). Prijave na kontakt 091 22 44 161. Nagradni fond: Prvo mjesto 8000kn, drugo mjesto 2000kn i treće mjesto 1000. Pozivaju se svi ljubitelji malog baluna.
Renata Šušnjara Vukas   
IZVOR: WWW.GLASZAGORE.COM

Trilj: Jednokratna novčana pomoć roditeljima prvašića

Grad Trilj donio je odluku kojom se odobrava jednokratna novčana pomoć za nabavku školskih udžbenika roditeljima ovogodišnjih prvašića s područja grada.
Prema riječima gradonačelnika Ivana Šipića, Grad će roditelje pomoći s 300 kuna
‘Donijeli smo odluku kako ćemo i ove godine pomoći roditeljima naših prvašića, kako bismo im u ovim teškim vremenima makar dijelom pomogli u nabavci udžbenika. Ukupno 111 učenika prvih razreda dobit će pomoć od 300 kuna, to je negdje oko polovice cijene kompleta udžbenika. Jednokratna novčana pomoć može se predignuti na blagajni Gradske uprave, uz predočenje osobne iskaznice jednog od roditelja učenika. Podjela novčanih sredstava vrši se u vremenu od 9 do 14 sati’, naglasio je gradonačelnik Šipić.
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Revija amaterskog boksa

SINJ – Povodom dana Alke i Velike Gospe u Sinju ce se u organizaciji BK Sinj održati revija amaterskog boksa. Uz domaci BK Sinj, na vec tradicionalnoj reviji sudjeluju klubovi iz Zagreba, Splita, Klisa, Zadra i Rijeke.
Ono što je zanimljivo jest da amaterski boksaci po prvi put nastupaju bez kaciga što ce sigurno dati još više na atraktivnosti samom dogadaju. Iz BK Sinj nastupa 6 boksaca, a vrijedi izdvojiti Josipa Žižica i Božu Žanku.
Revija ce se održati u nedjelju (01.09.2013.) s pocetkom u 19 sati na košarkaškom igralištu kod kina.
Petar Norac-Kevo     
IZVOR: WWW.GLASZAGORE.COM

Izbio požar u obiteljskoj kući u Sinju

Jutros u 4 sata i 29 minuta sinjski vatrogasci dobili su dojavu o požaru u obiteljskoj kući u ulici Šilanovac u Sinju.
U požaru je izgorjela jedna soba, a brzom intervencijom vatrogasaca spriječeno je širenje vatre na ostale prostorije. Vatra je ugašena u 5 sati i 15 minuta, a uzrok požara još uvijek nije poznat.
IZVOR: WWW.FERATA.HR