Petak, 28.08.2009.

OBAVIJEST

Poduzeće za parking Kamičak počelo je s obnavljanjem horizontalne signalizacije unutar zatvorenog parkirališta u centru grada. Radovi će se izvoditi u ponedjeljak, 31. kolovoza, u ulicama Ivaniša Nelipiša, Andrije Kačića Miošića, Kvartiri, Petrovac, Istarska, Brnaška, Kralja zvonimira i Kneza Branimira. Umoljavaju građane da između 14 i 17 sati u tim ulicama ne parkiraju, a kao alternativu Kamičak nudi besplatan parking na alkarskom trkalištu.

OBAVIJEST

Djelatnici sinjske Nadcestarije danas, 28. kolovoza, su u akciji postavljanja novih prometnih znakova na prometnicama cetinskog kraja. Ukupno će se postaviti 40 znakova i tri nova ogledala, dva u Grabu jedan u Košutama. Postavljanje novog prometnog znakovlja razlog je što su dosadašnji ili otuđeni ili uništeni.

ODRžAN SASTANAK PREDSTAVNIKA SINDIKATA I RADNIKA DALMATINKE NOVE

Nezadovoljni radom stečajnog upravitelja Vedrana šeparovića predstavnici Nezavisnog i Samostalnog sindikata u Dalmatinci Novoj, danas, 28. kolovoza, su održali sastanak sa radnicima. Radnicima je izneseno nezadovoljstvo razgovorima koje su vodili Iva Radonja predstavnica Nezavisnog sindikata i odvjetnik radnika Zoran Vujanović o sporosti popisa imovine ali i o radnicama na koje se oslanja sadašnji stečajni upravitelj. Iva Radonja nakon održanog sastanka kazala je kako su radnici dodatno nezadovoljni jer su u razgovoru sa stečajnim upraviteljem šeparovićem na početku postupka dogovorili kako se neće oslanjati na kako ih je nazvala "Ladinijeve ljude", no oni su još u tvornici.

ODRŽANA SJEDNICA OPćINSKOG VIJEĆA DICMA

Na jučer održanoj drugoj sjednici Općinskog vijeća općine Dicmo većinom glasova, između ostalih točaka dnevnog reda vijećnici su donijeli rebalans Proračuna koji umjesto 40 za ovu godinu sada iznosi 33 milijuna kuna.

DJEčJE ALKE

Pred kraj kolovoza u mnogim kvartovima Sinja održavaju se dječje Alke. Tako će današnjim natjecanjima za Baru početi dječje alke: Marića u Brnazama, Luka i Bazana. Počeci natjecanja su u 18 sati. U isto vrijeme su sutra natjecanja za čoju, a natjecanja na Baljkovu mostu počinju u 17.30 sati.

SPORT

Sutra, 29. kolovoza, u drugom kolo 2. Hnl u Sinju u 17 sati igraju Junak i Suhopolje. U nedjelju prvo kolo 3. Hnl i derbi susret Hrvace-Dugopolje.
U 10,00 sati u Oš Marka Marulića počeo je turnir u odbojci za djevojčice uzrasta od 5. do 7. razreda. Osnovne škole. Turnir organizira udruga Novi put Sinj u okviru projekta 'Sinj - grad zdrave mladeži'' i "Zdrava mladež cetinske krajine".

Iz Udruge navijača Hajduka-Torcida Cetinski kraj pozivaju sve zainteresirane da se mogu učlaniti u novo osnovanu udrugu. Kontakt telefoni za sve informacije su:095 892 0788 ili 099 5092096.