Četvrtak, 28.08.2008.

OBAVIJEST

U tijeku je završna faza asfaltiranja nerazvrstanih cesta u Gali i gornjem Otoku. Zbog radova će do subote za sav promet biti zatvorena ulica Ajdučić-Mravak. Vozači se mole za strpljenje te da koriste obilaznu cestu za Han. Izvođač radova je poduzeće za ceste A-B iz Solina.

OBAVIJEST

Na oglasnim pločama sinjskih osnovnih škola danas su objavljenji popisi učenika prvih i petih razreda po odjeljenjima. Prošlogodišnji prvašići Oš Ivana Lovrića u Sinju, ove će godine biti raspoređeni u tri odjeljenja.

PREZENTACIJA

U organizaciji Poduzetničkog centra Sinj u suradnji s Hrvatskom udrugom poslodavaca danas, 28. kolovoza, će se u 13 sati u Gradskoj vjećnici održati prezentacija studije izvodivosti ICT tehnologije za zonu Kukuzovac. Prezentacija je napravljena i u cijelosti financirana od strane Europske unije, a ujedno je podloga za dobivanje daljnjih sredstava iz pretpristupnih fondova početkom 2009.godine.Kulturno društvo Trilj organizira predstavljanje knjige Nikole Kuzmičića: "Došavši sa svoga rodnoga otoka Hvara studirati u Zagreb". Knjigu će večeras u Sinju u Gradskoj knjižnici, predstaviti novinar Mladen Vuković i dr. don Ante Mateljan. Početak je u 20,00 sati.
foto:www.glas-koncila.hr

OBAVIJEST

Još danas i sutra traje aukcija slika sinjskih umjetnika kao i Sinjskog Pollocka. Slike se po simboličnoj cijeni mogu kupiti u Galeriji Galiotović u vremenu od 18,00 do 20,00 sati. Sav prihod namjenjen je za humanitarne svrhe.

SJEDNICA OPćINSKOG POGLAVARSTVA HRVACA

Sutra, 29. kolovoza, u 13.00 sati održat će se 30. sjednica Općinskog poglavarstva općine Hrvace. Poglavari će između ostalog razgovarati o pripremama za proslavu Dana općine koji se obilježava 15. rujna, na blagdan Gospe od žalosti.

OBAVIJESTGrad Sinj provodi anketu o zainteresiranosti građana za rješavanje stambenog pitanja putem Programa poticajne stanogradnje, koji podrazumijeva sudjelovanje financijskih sredstava države i Grada Sinja. Svi zainteresirani građani mogu do 11. rujna doći u Upravni odjel za prostorno planiranje, gospodarenje prostorom i razvoj Grada Sinja i popuniti anketni Upitnik.

SPORT

Sve zainteresirane ekipe koje žele sudjelovati u kvalifikacijama za popunu Malonogometne lige Sinj pismenu prijavu mogu dostaviti do 20 sati večeras u prostorije Udruge za mali nogomet. Sve potrebne informacije mogu se dobiti na brojeve mobitela 098/448-948 ili 098/740-306.