Utorak, 28.07.2020.

Pripreme: Junak danas domaćin OSK-u


Junak će danas odigrati pripremnu utakmicu na Gradskom stadionu protiv OSK-a…

Novopečeni sinjski drugoligaš ugostit će povratnika među trećeligaše, otočki OSK, stoga je za očekivati dobru i sadržajnu utakmicu.

U oba tabora vlada dobra, slavljenička atmosfera, no sada je na rasporedu nova doza priprema i sve ono do jučer treba ostaviti iza sebe.

Svakako je zanimljivo spomenuti da će Junak u narednu sezonu ući jači za dva provjerena imena, Petra Bašića-Šišku i Roberta Jandreka, ali moguć je dolazak još nekih igrača.

Ulazak na stadion je besplatan, a susret se igra od 18,30 sati.
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Organizirana Prometna jedinica mladeži – bobiji na području Grada Sinja


Grad Sinj, u suradnji s Policijskom postajom Sinj, organizirao je prijam učenika i studenata u Prometnu jedinicu mladeži, koji će tijekom ljetne sezone provoditi aktivnosti nadzora i upravljanja prometom na području Grada Sinja.
U bobije su primljene 4 djevojake i 2 mladića, za koje je Grad Sinj naručio uniformu.
Članovi Prometne jedinice mladeži – bobiji danas su počeli s radom uz podršku gradonačelnice Grada Sinja Kristine Križanac, načelnika PP Sinj Mislava Filipovića – Grčića i pomoćnika načelnika za prometnu policiju Duška Ugrina ,koji su im poželjeli uspješan rad.
U Policijskoj postaji Sinj provedena je obuka tijekom koje su se bobiji upoznali s načinom rada i zadaćama koje će obavljati. Radit će samostalno i uz policijske službenike Policijske postaje Sinj, što će u idućim danima biti od izuzetne pomoći u povećanju sigurnosti i bolje protočnosti prometa na području Grada Sinja.
Projekt financira Grad Sinj, a njegova provedba je u organizaciji PP Sinj.
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Održan ‘Dan Antike – Sinj 2020.’

Udruga Gaj Laberije je u nedjelju, 26. srpnja 2020. godine organizirala ‘Dane antike 2020.’ u Sinju.
Ove godine, zbog epidemioloških mjera, program 15. ‘Dana antike’ bio je reduciran te je održan sukladno preporukama HZJZ i Stožera Civilne zaštite. Glavni dio programa je bio svečani mimohod ulicama grada Sinja te predstavljanje novonabavljenih kostima i opreme vojnika.
Opširnije...
IZVOR: WWW.FERATA.HR