Četvrtak, 28.07.2016.

‘Hajdučka večer’ u Sinju

Na Trgu dr. Franje Tuđmana u Sinju sutra, 29. srpnja upriličit će se zabavno-glazbeni program ‘Hajdučka večer’, kojeg organizira Društvo prijatelja Hajduka Sinj.

U okviru programa, koji počinje u 21 sat, nastupit će Marijan Ban i Diktatori te gost iznenađenja. Osim toga, organizatori za sve posjetitelje pripremaju hranu i piće po akcijskim cijenama te bogatu nagradnu igru.

‘Hajdučka večer’ dio je programa manifestacije ‘Dani Alke i Velike Gospe’.

IZVOR: WWW.FERATA.HR

Izložba ‘Vlak bez voznog reda – sinjska veza’

U okviru manifestacije ‘Dani Alke i Velike Gospe’ u petak i subotu, 29. i 30. srpnja u Galeriji Galiotović održat će se izložba ‘Vlak bez voznog reda – sinjska veza’, koju zajednički organiziraju Kulturno-umjetničko središte Sinj i Hrvatsko kulturno društvo ‘Vladimir Nazor’.
Opširnije...
IZVOR: WWW.FERATA.HR

MS Osinium održao koncert u Litrinom oboru


Mandolinski sastav Osinium sinoć je u Litrinom oboru u Sinju održao koncert na kojem su nastupili i njihovi gosti, Ženska klapa Šinjorine iz Kaštela i Mandolinski orkestar HKUD Tribunj.
Opširnije...
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Večeras u Alkarskim dvorima ‘Cinco i Marinko’

U okviru manifestacije ‘Dani Alke i Velike Gospe’, u Alkarskim dvorima večeras, 28. srpnja, s početkom u 21 sat Sinjsko pučko kazalište izvest će predstavu ‘Cinco i Marinko’.

Ulogu Cince igra predsjednik sinjskih kazalištaraca Željko Viculin, koji ujedno potpisuje režiju, dok se u ulozi Marinka pojavljuje Miljenko Vardić. Gostujući u programu Hit radija, Željko Viculin je pozvao sve Sinjane i Cetinjane da dođu na predstavu.
Opširnije...
IZVOR: WWW.FERATA.HR