Ponedjeljak, 28.07.2008.

OBAVIJEST

Poduzeće Cetina počela je danas radove na iskopu za postavljanje elektro energetskih kabela na Gospodarskoj zoni Kukuzovac. Prilikom iskopa oštećen je magistralni cjevovod, zbog čega je prekinuta opskrba vode u Radošiću, Vojniću, Gardunu, Dicmu, Bisku, Ercegovcima, općini Dugopolje te zagorskom dijelu Vodovoda Split. Kako doznajemo iz Javno-komunalnog poduzeća "Vodovod i čistoća" radi se o vrlo zahtjevnim radovima koji bi mogli potrajati do večeri.

OBAVIJEST

Grad Sinj danas je oglasio stavljanje na javni uvid i javnu raspravu Prijedlog izmjena i dopuna provedbenih odredbi tekstualnog dijela Generalnog urbanističkog plana Grada Sinja. Tijekom javnog uvida tekstualni dio GUP-a biti će izložen u prostorijama Grada Sinja u upravnom odjelu za razvoj grada od 8 do 11 te od 12 i 30 do 14 sati.

OBAVIJEST

županijske ceste danas i sutra obavljaju radove postavljanja novog asfaltnog sloja na županijskoj cesti Trilj-Strmendolac,zbog čega je zatvorena za sav promet i to od 0 do 3 kilometra, do 16 sati. Mole se stanovnici Strmenodoca da za vrijeme radova koriste alternativni pravac obilazak ceste Klanac -Ugljane - čaporice - Trilj i obratno. Radovi se odvijaju u okviru redovnog održavanja cesta.

OBAVIJEST

IZ Likomed veterine za danas su najavili sustavnu adulticidnu dezinsekiju komaraca U Dicmu. Ukoliko ne bude vjetra dezinsekcija će se vršiti od ponoći do 5 sati ujutro.

"DANI ALKE I VELIKE GOSPE 2008."

U okviru sinjskog kulturnog ljeta u Galeriji Galiotović otvoriti će se izložba fotografija VAD-a. Otvaranje je najavljeno za 20 sati.

Večeras u 21 sat održati će se koncert jedne od najboljih mlađih hrvatskih pijanistica sinjanke Jelene Pavić. Koncert će biti u samostanu Gospe Sinjske.


U subotu je Gradskom stadionu u organizaciji športske zajednice Grada Sinja, Turističke zajednice Grada Sinj i Udruge Gaj Laberije s početkom u 19,00 sati odigrana je treća revijalna utakmica Delmati-Rimljani. Prije utakmice Rimljani i Delmati imali su defile ulicama Sinja. Utakmica je završila pobjedom Rimljana.

KINO DANAS

Večeras u kinu pogledajte film "John Rambo" sa Silvestrom Staloneom u glavnoj ulozi. Početak prikazivanja je u 20.30 sati.

SPORT

U gradskoj vijećnici održana je izvanredna izborna skupština nogometnog kluba Glavice, na kojoj je taj klub dobio novo klupsko vodstvo. Za novog predsjednika izabran je Ivan Perić koji je tu dužnost obavljao i prije dvije godine, a u radu će mu pomagati još šest članova izvršnog odbora.
Poslijepodne od 18 sati zakazana je prozivka i trening nogometaša Glavica.